מידע שימושי "ידוע אלכסנדר"

• הוסף לסימניות
שו הדא?

ובכן, אלו הם 2 המילים שאמורות היו לזכות את המגיע אליהן במטבח בשווי של 71,000 ש"ח + כיריים, מיקרוגל ועוד אי אלו פריטים שנוספו במשך הזמן.

לענ"ד זה יביא מרמור רב בקרב אלו אשר מוחם הקודח שרוט מיגיעה ומאמץ לפתור את החידה הכ"כ מדוברת בחצי שנה האחרונה...

מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
עדכונים...

ממש ברגעים אלו מתייגע הרב חינקיס לשכנע את המנהלים מה הקשר בין הפתרון לחידת ההצלחה...

ואגב עד כמה שידוע לי אמורה להתקיים הגרלה בין 22,000 שולחי הפתרונות.

• הוסף לסימניות
החל מחודש שבט כמדומני פרסם המודיע לרגל שנת השישים את "חידת ההצלחה" פרי מוחו ה...יצירתי נקרא לזה, של בנימין חינקיס.
החידה הטרידה ימים ולילות ציבור רב מתוך כלל קוראי העיתון, והפרס עליה הוכרז: מטבח בשווי של 71 אלף ש"ח, כאשר מדי שבוע שאין פותר לחידה מוסיפים פריט למטבח המאובזר.
לשון החידה:
זהו כתב החידה להודיע
חוק כלים שלובים הפציע
הבד העליון נראה מוכר
הבטחה לאבטחה שהתהפכה מאוחר

הרבה פתרונות לא נכונים פורסמו במשך הזמן אולם יותר מהם [לטענת חינקיס 22000] לא פורסמו, ניתנו רמזים רבים, אך פותר אין, וכעת מובן מדוע...

• הוסף לסימניות
געציל, תסביר בבקשה!

ובכן, אלו הם 2 המילים שאמורות היו לזכות את המגיע אליהן במטבח בשווי של 71,000 ש"ח + כיריים, מיקרוגל ועוד אי אלו פריטים שנוספו במשך הזמן.

נא תסביר בבקשה את הפתרון.

• הוסף לסימניות
לע"ע זה עדיין אוחז כאן:
נכתב ע"י געציל;416452:
ממש ברגעים אלו מתייגע הרב חינקיס לשכנע את המנהלים מה הקשר בין הפתרון לחידת ההצלחה...
במידה ויהיה לי מידע מפורט יותר בהמשך - אכתוב.

• הוסף לסימניות
טוב, אין ספק שהחידה גרמה להד ציבורי גדול, הרבה יותר מאילו היא היתה חידה פתירה...

האמצעים הביאו את המטרה...

• הוסף לסימניות
חלק מההסבר

לשון החידה:
זהו כתב החידה להודיע
חוק כלים שלובים הפציע
הבד העליון נראה מוכר
הבטחה לאבטחה שהתהפכה מאוחר- ידוע אלכסנדר

פטנט רשום העורך שלו י.אלכסנדר.

תמשיכו...

• הוסף לסימניות
הבד העליון נראה מוכר - ידוע [המילה הראשונה???]

• הוסף לסימניות
חידה מוזרה ומשונה.
מי אמר לך בקשר לי. אלכסנדר?
זה ניחוש משועשע או מקור מוסמך?

• הוסף לסימניות
זה די הגיוני שזה קשור אליו שכן היו רמזים בסגנון: 'מכתבים למערכת' וכדו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שופר;416476:
זה די הגיוני שזה קשור אליו שכן היו רמזים בסגנון: 'מכתבים למערכת' וכדו'.
אם זה הגיוני זה לא זה ;)

• הוסף לסימניות
ובכן, זה לא קשור לי. אלכסנדר.
2 השורות הראשונות אמורות להוביל ל: יהודה המכבי 5, זהו כתובת מערכת המודיע, לאחמ"כ אמורים איך שהוא לקשר ש: 5 דורות לפני יהודה המכבי היה מלך ששמו ידוע, ו-5 דורות אחרי יהודה המכבי היה מלך ששמו היה אלכסנדר.

ומה הקשר בין 'חידת ההצלחה' ל'המודיע', כפי שנטען מס' פעמים שיש קשר?
ענה חינקיס: ש-22,000 פתרונות נשלחו עבורה החידה.... הצלחה או לא?

• הוסף לסימניות
22,000

22,000 חכמים לא יצליחו להציל מה ששוטה אחד מדמיין...

• הוסף לסימניות
רגע, אף אחד לא ידע את התשובה?????????????????
הרי אתמול נשלחו 1500 פתרונות חדשים...

• הוסף לסימניות
בדיחה מוכרת:
יהודי וערבי התווכחו מי יותר חכם, אמר הערבי ליהודי: אני מוכן להתערב על 1000 דולר אם תשאל אותי חידה ולא אדע לפתור. ענה לו היהודי לי אין אלף דולר אבל אני מוכן לתת לך 20 ש"ח. הסכים. שאל אותו: מה זה בע"ח עם 20 קרניים 2 ראשים 3 אוזניים ובלי אף? חשב הערבי וחשב, ולבסוף הודה שאינו יודע והוציא 1000 דולר מכיסו. שאל את היהודי נו, מה הפתרון? הוציא היהודי 20 שקל מכיסו ואמר: גם אני לא יודע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה