ידוע לכם על משהו שעוזר נגד גזים לתינוקות?

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שמעתי על "גרפווטר" ועל "סימיקול". אני רוצה לדעת על משהו באמת טוב שמישהו נעזר בו. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תה שומר אני יודעת שמאוד עוזר...
וגם ללחוץ חזק על הבטן..שהו\יא בוכה..

• הוסף לסימניות
עיסוי תינוקות. למדתי בבית נחלמה ומאד עזר לי ב"ה.
לפרטים תוכלי ליצור קשר באישי, בהצלחה

• הוסף לסימניות
צריך לקחת בחשבון שלא לכל התינוקות השיטות (כל השיטות) עוזרות.
יש תינוקות שפשוט בגיל 3 חודשים בערך מערכת העיכול שלהם מסתגלת וזה מפסיק (מנסיון. באיזשהו שלב פשוט הפסקתי לנסות עוד ועוד שיטות, והשלמתי עם זה שככה הילדים שלי מסתגלים לעולם...)

כמה דברים שאפשר לעשות (ולעסות) כדי להרגיע:

עיסוי לבטן, עם שמן שקדים (עדיף לא להשתמש ב"שמן תינוקות" כי זה מאוד לא טוב לעור, זה עשוי מנפט ובעצם מייבש את העור במקום להזין אותו)
עושים עיסוי שמתחיל מעל הפופיק, בתנועה מעגלית למטה עם כיוון השעון.
לא חזק מדי אבל גם לא מאוד עדין, ממש לדמיין איך האויר נדחף החוצה.

עוד שיטה -
כשהתינוק שוכב על הגב, לקפל את שתי הברכיים על הבטן, ללחוץ איתן על הבטן - ימין-שמאל-ימין וכו'

עוד שיטה-
לשים את התינוק לאורך יד של מבוגר המחזיק אותו, כך שהראש על היד באזור המרפק, הבטן נתמכת לאורך היד והרגלים תלויות באויר משני הצדדים של כף היד שמחזיקה את הילד (מכירה את התנוחה?) יש ילדים שזה מאוד מרגיע אותם.

עוד שיטה -
במנשא בד (אפשר בד ארוך, או מנשא "כיס" שזה יותר פרקטי) לשים את התינוק במאונך, עם הפנים החוצה, כשרגליו מקופלות על הבטן (הברכים לוחצות על הבטן) - אני חושבת שלתינוק ממש קטן עדיף לא להשאיר הרבה זמן בצורה הזו. רק עד שנרגע. אפשר גם ללא מנשא, פשוט להחזיק אותו בתנוחה הזו (יד תומכת מתחת לברכים מקופלות, כשהגב של התינוק נשען על הבטן של ההורה)

אומרים שזה טוב שהאמא תשתה תה שומר, אצלנו זה לא עזר.

שמעתי על "גליקול " שזה מוצלח אבל כבר הייתי בשלב של "אני לא הולכת להוציא עוד כסף ולהתאכזב"

מקווה שעזרתי במשהו.

• הוסף לסימניות
טיפות "בייביזים" - מאוד עוזרים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אצלנו גליקול עזר פלאים.

• הוסף לסימניות
גם אצלנו "גליקול", במינון נמוך מהרשום על הבקבוק

• הוסף לסימניות
אנחנו ניסינו את כל בית המרקחת, הגליקול עזר מאוד לכיס של הרוקחים ותו לא, אבל היה נראה שהאחיזת עיניים של הגרפווטר יותר מוצלחת, ולכן נשארנו איתו גם בשאר הילדים. מה שאמרו לנו שמילד לילד זה משתנה- כל אחד מגיב אחרת. טוענים שאחרי 3 חודשים זה עובר, אבל כדאי שתקחו סבלנות...

• הוסף לסימניות
טרמפולינה רוטטת ניסיתם? (הרגיע מעט) להשכיב על כרית הנקה כשהכרית לוחצת על הבטן.
(אצלנו לא עבד אצל השכנים כן)
גם אצלנו הגרפווטר עזר מעט.
תפילות, נשימה עמוקה ואורך רוח... ו- הופ הבייבי גדל...

• הוסף לסימניות
אה, נעמי הזכירה לי!
נדנדה לתינוקות - לילד אחד אצלי זה עזר פלאים. לעומת זאת אחד אחר שנא את זה.
ו - להשכיב לישון על הבטן. אם מטעמי בטיחות אתם לא עושית את זה, אז על הצד - עם מגבת או שמיכה מגולגלת בצד הגוף לתמיכה.

• הוסף לסימניות
קודם כל מזל טוב! וגידול קל!

בנוסף לכל העצות המועילות של כולם שכמו שכבר אמרו לכל אחד עוזר משהוא אחר

אחד המוהלים הראה לי איך להחזיק את התינוק ופלאיפלאים הוא נרגע בשנייה
זה לא עוזר לשחר את הגזים לזה יועילו העצות של ariels
אבל מאד מרגיע בזמן של בכי וצרחות

הרעיון הוא להחזיק את התינוק
יד אחת מתחת לראש יד אחת מתחת לישבן (כמו שמחזיקים את הכרית לברית) ולנדנד אותו מעלה ומטה בעדינות. לשיטתו זה ממדמה את המצב של טרום הלידה.
כל תינוק שניסיתי עליו את זה נרגע מיד. אם כי צריך כח

• הוסף לסימניות
סימיקול - עזר לנו.
תה שומר - שימו לב! אסור לנתינה מתחת לגיל שנה! אא"כ האמא לוקחת ודרך ההנקה זה אמור להשפיע על התינוק.

• הוסף לסימניות
לי יש את אותה בעיה ואני נותנת לה סימיקול וזה לא כ"כ עוזר אני מתנחמת שזה עובר לאחר 3 חודשים וממתינה בסבלנות עם הרבה תקוה ואמונה

• הוסף לסימניות
הבת שלי נחנקה מהגליקול והכחילה, הוא קצת צמיגי והיא התקשתה לבלוע.
נא להזהר.
בכ"א תוכלו לקבל את הגליקול שקניתי במתנה, אני כבר לא מעיזה לנסות שוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה