ירושלמית לנצח
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
כנ"לאני גם אשמח לקורס ריענון נהיגה
בבית שמש
לגברים
דחוף!!!
כנ"לאני גם אשמח לקורס ריענון נהיגה
בבית שמש
לגברים
דחוף!!!
יש בעפולה בתחילת ינואר, יעניין אותך?גם אני זקוק קורס ריענון נהיגה
אני גר באלעד, אך היות שזה דחוף מאוד,
אני רוצה להרשם לכל קורס בהפרדה לגברים בכל הגלובוס...
למישהו יש מידע על כך???
הוא זה שנתן לי את המספר של דגל התורה כי אין כרגע קבוצה שאמורה להפתח בבית שמש.ההוא ששלחתי לך באישי מארגן בבית שמש
תתקשר לדגל התורה הם יפנו אותך למקום הכי קרוב., תסתכל למעלה באחת התגובות יש כאן כמה פעמים את המספר שלהם.גם אני זקוק קורס ריענון נהיגה
אני גר באלעד, אך היות שזה דחוף מאוד,
אשמח לשמוע פרטים, למי צריך לפנות?יש בעפולה בתחילת ינואר, יעניין אותך?
אני פניתי לדגל התורה בבני ברק ביום חמישי האחרון ונרשמתי לקורס בבני ברקאשמח לשמוע פרטים, למי צריך לפנות?
תודה
מטעם מי זה ?![]()
מישהו פרטי שמארגן א"ז בשיתוף מיב"עמטעם מי זה ?
עד כה הם לא ענו לי דרך הטופס. אמנם עבר רק יום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים