ידיות לארונות חדר ילדים

• הוסף לסימניות
איפה באזור המרכז מוצאים ידיות יפות לחדר ילדים,
(הצבעים שלי זה שמנת אדום)

• הוסף לסימניות
ושלי, הידיות הן תכלת ירוק. בבני ברק. יש למישהו רעיון?

• הוסף לסימניות
חשבתם על ידיות קריסטל?
כמובן אמור להתאים לסגנון אבל היתרון הוא שלא מוגבל בצבע ובהחלט משדרג בכמה רמות כל ארון שמתאים לו לוק אלגנטי יותר
לגבי המיקום היכן ניתן להשיג, כפי מה שידוע לי בכל חנות כל בו יש כמה דגמים וצבעים וכן בכמה רמות של מחירים - מתחיל ב7 ש"ח עד 35 בערך

• הוסף לסימניות
ואפשר תמיד ליצור לבד מדאס/פימו :p

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת יש למישהו רעיון איפה קונים?? כמו כן שעון קיר יפה. לחדר ילדים. אל תגידו לי ממה אפשר ליצור כי זה לא בשבילי.

• הוסף לסימניות
יש בירושלים ברחוב בית ישראל (על יד ישיבת מיר)חנות שקוראים לו פרזול ג'רסי, יש להם את כל סוגי הידיות וכל סוגי הפרזול.........

מומלץ לבקר שם!
אגב- המחירים שם יחסית לא זולים! אבל לפעמים כדאי בגלל המבחר ללכת ולראות....

• הוסף לסימניות
בבני ברק- שפע טוב ממש זול יחסית. והמבחר גדול.
יש גם את טמבור פארי בהשומר 66.

• הוסף לסימניות
בב"ב אפשר למצוא בפארי, או בהממשרד,
יש גם צעצועץ מאשדוד שיש לה מבחר.
גם אני מחפשת דברי נוי לחדר ילדים כמו שעון, מתלה, קישוטים על המדפים וכו' בגווני הסגול בהיר, ואין למצוא כאלו דברים בב"ב.

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו עכשיו ידיות לחדר ילדים אצל י. גולדשטיין ברחוב הרצל בת"א.
בחנות שלהם בהרצל 82 יש הרבה דברים יפים לבית. לא זול...
באותם כמה בניינים (בין 67 ל82)יש הרבה חנויות של פרזול.

שעון קיר יפה ראיתי בחנות תמונות ברח' קוטלר פינת יהודה הלוי בבני ברק.

תתחדשו :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה