ידיות מוסתרות לארונות - בני ברק

• הוסף לסימניות
מחפשת איפה אפשר לקנות ידיות כמו המצורפות באזור בני ברק
אשמח להמלצות על הנוחות שימוש שלהם
תודה!

upload_2019-11-17_19-31-56.png

• הוסף לסימניות
דומיסיל בדיזיין סנטר
תבררו מראש שיש במלאי או שיזמינו בשבילכם.
זה לא החנות הכי זולה.

• הוסף לסימניות
https://he.aliexpress.com/item/3298...6d7cfd35df49439a464015_1573372749_32986644372

לא יודעת איכות אבל גם אני חיפשתי ואת זה מצאתי.
לא קניתי כי... בסוף לא מתאים לי.
אגב חייבים לתכנן את זה קודם שהרווחים בין הדלת לדלת/לדופן יהיו גדולים יותר?
בדיוק לכן אני מברר עכשיו
כדי לדעת כמה מקום להשאיר

• הוסף לסימניות
בדיוק לכן אני מברר עכשיו
כדי לדעת כמה מקום להשאיר
לא חושבת שמחייב תכנון מוקדם
הבחור שהתקין אצלי הציע לי להוסיף לאחר מעשה. לא הוספתי אז אין לי נסיון מעשי אבל הבנתי ממנו שניתן להוסיף תמיד

ואין לי קישורים מומלצים

• הוסף לסימניות
השם של זה "ידית רוכבת"
או "ידית בהתקנה אחורית"
ויש את זה לכל מי שמשווק ידיות.
אני ראיתי בכמה וכמה חנויות.

כשחיפשתי כאן בזמנו מידע על כך,
ראיתי שכתבו על זה כאן

• הוסף לסימניות
בודאי שצריך לקחת בחשבון בזעת בתכנון, צריך להשאיר מרווח מספק בין החזיתות ע"מ שעובי הידית ייכנס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה