הוא היה בליווי כלכלי שם יצא ש100000 זה כל הבורלפני איסוף הצדקה יש לבדוק ממה נובע המצב הכלכלי הקשה ולחפש לו פתרונות
כי אם לא יפטר שורש הבעיה תוך כמה שנים המצב הזה יחזור על עצמו
לגבי קופה בנדרים-למיטב ידיעתי הכי יעיל לפתוח דרך מישהו שכבר יש לו שם חשבון (קופת הקהילה/כולל וכו')
ולשלוח את הקישור לכמה שיותר אנשים
דברתי עם הקופה והם אומרים שאין להם מה לעזורתפנו לקופה העירונית שלכם והם יעזרו להם.
הם אמורים לעזור במגבית, יש להם את הפלטפורמה ולתת המלצות וכו'.דברתי עם הקופה והם אומרים שאין להם מה לעזור
הם יותר עוזרים לאנשים שיש להם יותר הוצאות מהכנסות לאזן את המצב
אבל לא בסכומים גדולים אגב הרב של הקופה בקש ממני שאנסה לארגן מגבית לסתום את החור
לדעתו זה מאוד נצרך (משום מה אין לו אנשים בקופה שעושים את זה בעצמם)
הם מוכנים לעזור אבל רוצים שאני יארגן את הכלהם אמורים לעזור במגבית, יש להם את הפלטפורמה ולתת המלצות וכו'.
לבד אין מצב שמישהו יביא לך יותר מכמה ש"ח.
מכירה מישהו שעשה כזה דבר לאחרונההם מוכנים לעזור אבל רוצים שאני יארגן את הכל
אני מנסה להבין מה זה דורש ממני
נראה שהם לא יחברו את המגבית לקופה עצמה
אלא רק יעזרו לי לארגן אותה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים