- הוסף לסימניות
מעולה, ממליצה מאוד, אל תתיאשו מלמצוא את הדרך לעזור לתינוק!סופר מרמת אשכול - מעולה
מעולה, ממליצה מאוד, אל תתיאשו מלמצוא את הדרך לעזור לתינוק!סופר מרמת אשכול - מעולה
בוודאי שיכול לעזור!פשוט יש לנו עכשיו תינוקת שלא רוצה לינוק בכלל ואנחנו מתלבטים אם אוסטאופת יכול לעזור
כן, יכול לעזור מאדמקפיץ
התינוק לא רצה לינוק בכלל או שרק מצד אחד?
פשוט יש לנו עכשיו תינוקת שלא רוצה לינוק בכלל ואנחנו מתלבטים אם אוסטאופת יכול לעזור
בכלל לאמקפיץ
התינוק לא רצה לינוק בכלל או שרק מצד אחד?אטחל
פשוט יש לנו עכשיו תינוקת שלא רוצה לינוק בכלל ואנחנו מתלבטים אם אוסטאופת יכול לעזורךL6.רכ
במקרה שלי זה עזר(ההתרה לא עזרה... פעמיים) בסוף אוסתאופטיה עזרה בטיפול אחדיש למישהו מידע האם אוסטופתיה יכולה להיות יעילה במקום התרת לשון קשורה אחורית?
זה עזר בגלל ההתרה או בלי קשר בכלל?במקרה שלי זה עזר(ההתרה לא עזרה... פעמיים) בסוף אוסתאופטיה עזרה בטיפול אחד
לי היא אמרה שזה לא קשורזה עזר בגלל ההתרה או בלי קשר בכלל?
כי הבנתי שלפעמים אחרי ההתרה צריך אוסטופאת בשביל לשחרר את השריר
אני תוהה אם זה גם יכול להיות במקום התרת הלשון![]()
וואי איזה חוויה.... ממש לא נעים ולא בסדר..חייבת לציין שמלבד המקצועיות של האוסטאופת חשוב שיהיה אנושי !!!
מדובר ביצורים זערוריים
הייתי לאחרונה עם תינוק אצל אחד המומחים שכתבו עליו הרבה
ולאורך כל הטיפול (20 דקות) התינוק שאג !!!!!!!!
והרופא לא עשה מאמץ מיוחד להרגיע אותו
ויותר מזה כשניסתי להרגיע אותו , הוא התייחס אלי בקוצר רוח נו מתי אני מסיימת כדי שיוכל להמשיך
ולצערי גם הטיפול לא עזר : (
(ולדעתי רק הרע את המצב)
האם יש עניין לנסות אצל אוסטאופת נוסף ? או שאם אחד לא עזר אז גם השני לא יעזור ? (הרבה כתבו שהוא כן עזר להם ואפילו הציל אותם )
גם אני הלכתי למישהו שמאד המליצו עליו, גם פה וגם בעוד מקומות והמצב רק הוחמר לצעריחייבת לציין שמלבד המקצועיות של האוסטאופת חשוב שיהיה אנושי !!!
מדובר ביצורים זערוריים
ויותר מזה כשניסתי להרגיע אותו , הוא התייחס אלי בקוצר רוח נו מתי אני מסיימת כדי שיוכל להמשיך
(ולדעתי רק הרע את המצב)
האם יש עניין לנסות אצל אוסטאופת נוסף ? או שאם אחד לא עזר אז גם השני לא יעזור ? (הרבה כתבו שהוא כן עזר להם ואפילו הציל אותם )
מבררת בשביל פגים אשמח ממש לדעת שזה לא מי שאני רוצה ללכת אליו כי לא ככ שמעתי המלצות מהשנה האחרונה ואני ממש בלחץ. הם מאוד רגישים וסבלו מספיק. תוכלו לכתוב לי בפרטיגם אני הלכתי למישהו שמאד המליצו עליו, גם פה וגם בעוד מקומות והמצב רק הוחמר לצערי![]()
חייבת לציין שמלבד המקצועיות של האוסטאופת חשוב שיהיה אנושי !!!
מדובר ביצורים זערוריים
(ולדעתי רק הרע את המצב)
מבררת בשביל פגים אשמח ממש לדעת שזה לא מי שאני רוצה ללכת אליו כי לא ככ שמעתי המלצות מהשנה האחרונה ואני ממש בלחץ. הם מאוד רגישים וסבלו מספיק. תוכלו לכתוב לי בפרטי
1. על ההוא מרמת אשכול - סופר (העיוור)
2. על רפאל מבני ברק
אשמח לכל מידע תודה!!
או 6519544 שטרודל gmail...
רייז מבני ברק אמר לי שאם אני רגישה מידי או לא יכולה לראות את הילד בוכה שאני יצא מהחדר.
ובאמת הילדים בוכים ללא הפסקה והיה לי קשה מאוד
יכול להיות שהוא רגיל לזה....
אבל עזר?רייז מבני ברק אמר לי שאם אני רגישה מידי או לא יכולה לראות את הילד בוכה שאני יצא מהחדר.
ובאמת הילדים בוכים ללא הפסקה והיה לי קשה מאוד
יכול להיות שהוא רגיל לזה....
עזר לו?טיפול אוסטאופתי הוא לא נעים לתינוק חד משמעית.
כל התינוקות בוכים במהלך הטיפול.
אני הייתי אצל רייז כמה פעמים וכן אכפת לו והוא מנסה להרגיע ומבקש מוצץ מהאמא כדי לתת לתינוק שיהיה לו יותר קל.
דבר נוסף, יש אוסטאופתים שעושים טיפול של שעה ובדרך כלל לא צריך עוד טיפול ויש כאלה כמו רייז שעושים כל פעם 20-30 דקות ובדרך כלל צריך עוד אחד או שניים.
אני הולכת לרייז כי אני חושבת שלתינוק עדיף פעמיים 20 דקות ולא פעם אחת שעה. מספיק 20 דקות של צרחות.
קחו בחשבון שפעמיים טיפול קצר יוצא יותר יקר מאשר טיפול אחד ארוך.
יש מגוון בעיות שאוסטופת מטפל בהן.עזר לו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //