כללי ידע, שמחה והפעלה - חוברת או ספר לילדי גן שפה וקושי תפקודי

• הוסף לסימניות
עמוד ראשון.jpg

עמוד ראשון2.jpg

אני מנסה לכתוב ספר או חוברת, נראה בכוח ובזמן שלי, לילדי גן שפה, אני מתחילה במשהו אישי לבן שלי עצמי, אם ייראה לי, אוסיף עמודים לפי קצב ההתקדמות שלי, הכתיבה שלי, הפעילות אינה המצאה שלי.
שאלות ה"למה" "כי" פותחו במתכוון כדי לפתח את משפטי הסיבה ותוצאה שהם מתקשים בהם.
אשמח לביקורת על העיצוב ועל התוכן. בגלל שזה אישי אני לא יודעת אם מספיק השקעתי. אז אשמח להערות.
צד ימין של החוברת זה מידע להורים, צד שמאל- מרחב תמונה שלם כדי לתת לילד מיקוד וחוסר בלבול.

• הוסף לסימניות
על פניו- מקסים ומתוק.
צבעוני, יפה ונעים לעין.
כדאי להעביר את החוברת הגהה לשונית
(לא רק מבחינת תקינות, אפילו למשל בעניין של "קירעו", עדיף "חיתכו"...)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא יודעת, אני חושבת שאולי באמת נכון לומר "תלשו" כי מי חותך דבק סלוטייפ,
אם זה דבק נייר-חותכים
אם זה דבק סלוטייפ-תולשים
לא?

• הוסף לסימניות
נראה מאוד יפה!
נראה לי שזה אפילו יכול להועיל לילדים רגילים ......
אהבתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה