- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;1482148:מדהים !
אבל איך עושים את זה????
נכתב ע"י tamiro;1482210:הסרטון מראה מניפולציית PS על פנורמה לא מלאה
כאן זה די פשוט
צילום של פנורמה מלאה 360*180
והפיכה שלה על הצד האנכי.
נכתב ע"י NBR;1482290:היחידה שלא הבינה?
נראה שזה החלק היותר קשה ...נכתב ע"י tamiro;1482691:יש פעמים בהן אני מכוון מראש לתוצאה הזאת (למעלה) ומתמקם בהתאם לתוצאה שאני רוצה לקבל...
צפה בקובץ המצורף 220827
נכתב ע"י דוד דנברג;1482952:נראה שזה החלק היותר קשה ...
תוצאה יפה מאוד
עם איזו עדשה זה מצולם ? את "עיבוד הHDR" אתה עושה אחרי הרכבת הפנורמה או שיש לך תוכנה שמרכיבה ומאחדת חשיפות שונות ביחד ?
יש איזורים אטומים או כמעט, בולט במיוחד בענפים של עצים בהירים.
מסתבר שהשמועות על העובדה שה-810 היא המצלמה עם הטווח הדינמי הכי רחב נכונותנכתב ע"י tamiro;1483011:תודה, אין פה HDR
זה הטווח הדינאמי של ה810 בISO 64
עדשות, זה משתנה מפנורמה לפנורמה
כאן זה צולם עם הניקון 10.5 2.8
נכתב ע"י דוד דנברג;1483105:מסתבר שהשמועות על העובדה שה-810 היא המצלמה עם הטווח הדינמי הכי רחב נכונות![]()
נכתב ע"י סטודיו עוצמה;1483132:תמיר עם איזה ראש אתה עובד (דהיינו פנורמי)?
נכתב ע"י eg;1483256:עכשיו רוצים לראות פנורמה!
כל הכבוד על התשובה המלמדת.נכתב ע"י tamiro;1482691:בקצרה
הצילום הפנורמי שאני מציג כאן הוא פנורמה מלאה (כדורית)
שזה אומר שאת רואה היקיף מלא - 360
וגם את כל הקשת - 180 מעלות
את הפנורמה ניתן להציג בשתי דרכים האחת כמו זו למעלה
והשניה בצורה פרוסה כמו פה למטה.
בסרטון המצורף ישנה מניפולציה על פנורמה שטוחה שסובבו לה את המרכז כלפי פנים.
יש פעמים בהן אני מכוון מראש לתוצאה הזאת (למעלה) ומתמקם בהתאם לתוצאה שאני רוצה לקבל...
צפה בקובץ המצורף 220827
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים