- הוסף לסימניות
בתמונה יש את החומר הבסיסי וכל השאר זאת צביעהנכתב ע"י trew;1636962:מעולה!
החומרים זה BPR? נראים טוב
נכתב ע"י ברל'ה;1637018:מדהים!
אשמח לשמוע על חלוקת העבודה בין מאיה לזיברש.
נכתב ע"י צבי גרינוולד;1641426:נראה שיש לך סימפטיה לשחור (גם באתר שלך). שחור טוב כשהוא במידה. בתמונה השניה שהעלית השחור מופחת, וכבר זה נראה יותר טוב. אם תתבונני בטבע תראי שבעצם אין שחור מוחלט, גם לא בפחם.
הידעת שציירים מקצועיים בצבעי אקוורל אינם משתמשים לא בשחור ולא בלבן? זה בכלל לא נמצא בפלטת הצבעים שלהם.
א. כי כמעט ולא תראי אותם בטבע. ב. זה מרגיז את העין.
אבל הרובוט עצמו יפהפה. בהצלחה.
נכתב ע"י צבי גרינוולד;1641426:נראה שיש לך סימפטיה לשחור (גם באתר שלך). שחור טוב כשהוא במידה. בתמונה השניה שהעלית השחור מופחת, וכבר זה נראה יותר טוב. אם תתבונני בטבע תראי שבעצם אין שחור מוחלט, גם לא בפחם.
הידעת שציירים מקצועיים בצבעי אקוורל אינם משתמשים לא בשחור ולא בלבן? זה בכלל לא נמצא בפלטת הצבעים שלהם.
א. כי כמעט ולא תראי אותם בטבע. ב. זה מרגיז את העין.
אבל הרובוט עצמו יפהפה. בהצלחה.
גם אני מכור לרקע השחור... חבל שפרוג לא כך...נכתב ע"י iris ogli;1641634:מצחיק שהעלית את זה, השבוע היתה לי שיחה עם זוג הורים שהבת שלהם מציירת רק בשחור,אז הם החביאו לה את הטוש,...
ואני אמרתי שבשחור יש את כל הצבעים...(כמו שעוצמים עיניים)
אכן יש לי אהבה עזה לצבע השחור, וגם מצדיקה את דבריך ומלמדת את הסטודנטים שלי לא להגיע לגוונים האלה כלל.
במקרה הספציפי הזה, זה לא באמת ציור עם אמירה אלה בסך הכל הצגת מוצר שהולך להדפסה.
ובנוגע לאתר הוא שחור מסיבות טכניות ( הטמעת סרטוני פלאש שיתאימו לרקע של האתר).
יכול להיות שאני אוהבת שחור במיוחד כשאני עובדת, כי צבע אחר ברקע ממש מציק לי בעין
אגב
אם תפתח שוב את התמונה העליונה תראה שזה לא שחור מלא ויש שם קצת קישקושים אפורים
תודה רבה על התגובה![]()
נכתב ע"י iris ogli;1641634:מצחיק שהעלית את זה, השבוע היתה לי שיחה עם זוג הורים שהבת שלהם מציירת רק בשחור,אז הם החביאו לה את הטוש,...
ואני אמרתי שבשחור יש את כל הצבעים...(כמו שעוצמים עיניים)
אכן יש לי אהבה עזה לצבע השחור, וגם מצדיקה את דבריך ומלמדת את הסטודנטים שלי לא להגיע לגוונים האלה כלל.
במקרה הספציפי הזה, זה לא באמת ציור עם אמירה אלה בסך הכל הצגת מוצר שהולך להדפסה.
ובנוגע לאתר הוא שחור מסיבות טכניות ( הטמעת סרטוני פלאש שיתאימו לרקע של האתר).
יכול להיות שאני אוהבת שחור במיוחד כשאני עובדת, כי צבע אחר ברקע ממש מציק לי בעין
אגב
אם תפתח שוב את התמונה העליונה תראה שזה לא שחור מלא ויש שם קצת קישקושים אפורים
תודה רבה על התגובה![]()
שלח תמונה של הצבע, זה מסקרןנכתב ע"י צבי גרינוולד;1641840:גם אני אוהב שחור. אבל לא שחור מוחלט. קצת להפחית מהחוזק שלו, טיפ טיפה אפרורויות, וכמובן שיהיה מאט.
נכתב ע"י iris ogli;1642076:שלח תמונה של הצבע, זה מסקרן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים