עזרה יד 2, תקלה?

• פותח הנושא Tuki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
או שזה רק אצלי....
1638315710035.png

• הוסף לסימניות
רק אצלכם תכנסי בגלישה בסתר

• הוסף לסימניות
גם אצלי מאתמול. מה עושים?

• הוסף לסימניות
זה ככל הנראה חסימה של כתובת האייפי שלכם מצד חומת האש של האתר
מה שיכול לפתור את זה זה או להחליף ספק אינטרנט
או לבקש מהספק אינטרנט שלכם כתובת אייפי חיצונית אחרת
ואם זה ממש חשוב לכם ושווה לכם לשלם
תוכלו לרכוש כתובת אייפי פרטית שלכם
וכך זה לא אמור לקרות בכלל

• הוסף לסימניות
צריך לידע את יד 2, אולי הם יכולים לתקן

• תודה
Reactions: RRL
  • הוסף לסימניות
כבר תקופה ארוכה שביד 2 מקשים על הגלישה כל עמה דקות זה בדק אותי שאני בן אדם אמיתי ועכשיו זה חסם אותי לגמרי כנראה לא הצלחתי להוכיח שאני לא רובוט

• תודה
Reactions: RRL
  • הוסף לסימניות
הספק אמר לי שאפשר לקנות סים חדש עם כתובת IP חדשה
אתם רציניים שבשביל יד 2 אני צריכה לשלם עכשיו סכום כסף??
אין מצב שאין פיתרון. מומחים??

• הוסף לסימניות
תנסו לשאול בפורום מחשבים.

• הוסף לסימניות
הבעיה נובעת מכיון שרוב הגולשים בספק מסוים בנטפרי כולם רשומים על כמה כתובת IP
(קשור לספק)
ואז מבחינתם יש מידי הרבה פניות בשניה מאותו כתובת.
ולכן הכתובת נחסמת...

• הוסף לסימניות
הבעיה נובעת מכיון שרוב הגולשים בספק מסוים בנטפרי כולם רשומים על כמה כתובת IP
(קשור לספק)
ואז מבחינתם יש מידי הרבה פניות בשניה מאותו כתובת.
ולכן הכתובת נחסמת...
הבנתי. יש מה לעשות אם ככה?

• הוסף לסימניות
זה מה שאמרו לי בנט םרי:
הבעיה בגישה לאתר נגרם עקב חסימה של כתובת הIP שלכם על ידי מנגנוני האבטחה של האתר, ואינה נגרמת כתוצאה מהסינון, וממילא אין ביכולתינו לפתור בעיה זו.
תנסו לפנות לתמיכה של האתר, ולבקש שיבטלו את החסימה על כתובת הIP שלכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה