מידע שימושי יד2 לא נפתח

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה?
הבעיה באתר/ בסינון/ במחשב???:confused:

• הוסף לסימניות
הסתדרתי. תודה.

• הוסף לסימניות
נטפרי?
זה לפעמים בעיתי באתר הזה

• הוסף לסימניות
החיסרון [כמדומני היחיד] בנטפרי זה העובדה שיד2 הרבה פעמים לא עובד.
חייבים להדגיש, שהבעיה היא לא בנטפרי, אלא באר-אל...
כך שאוקי, בנטפרי אין שום חסרונות :)

• הוסף לסימניות
זה לא נכון.
הבעיה היא לא באר אל.
אני גולשת דרך סלקום ויד 2 עושה לי בעיות.
לפעמים נפתח לפעמים לא. לפי הכריזה

• הוסף לסימניות
שום דבר לא עובד "לפי כריזה".
זה תלוי בכמות האנשים שנכנסים בו זמנית.
בשעות הבוקר והצהריים המוקדמות זה כנראה יעבוד, כי אין הרבה אנשים שנכנסים (מאותה כתובת IP), בשעות הערב לא כי אז כולם נכנסים, ואח"כ בלילה זה שוב עובד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חייקי;2153818:
זה לא נכון.
הבעיה היא לא באר אל.
אני גולשת דרך סלקום ויד 2 עושה לי בעיות.
לפעמים נפתח לפעמים לא. לפי הכריזה
מציאות שזה קורה רק בחיבור לאר-אל.
בחיי לא קרה לי שיד2 לא נפתח בגלל עומס... הכל עניין של כתובות IP, ואר-אל לא נותנים כתובת IP נפרדת לכל לקוח, בשונה מכל ספק אחר בעולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2154478:
מציאות שזה קורה רק בחיבור לאר-אל.
בחיי לא קרה לי שיד2 לא נפתח בגלל עומס... הכל עניין של כתובות IP, ואר-אל לא נותנים כתובת IP נפרדת לכל לקוח, בשונה מכל ספק אחר בעולם.

MAT כתב כאן בפורום במפורש שצורת הגלישה שדורשת נטפרי למטרות הסינון, היא היא שגורמת לבעייתיות מול יד 2. חד וחלק.

אלא שאם היה כאן ספק גדול היה לו כח מיקוח מול יד 2 ויד 2 היו נרתמים לסייע, שזה ממש לא אשמתם של אר אל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפשרי;2154833:
MAT כתב כאן בפורום במפורש שצורת הגלישה שדורשת נטפרי למטרות הסינון, היא היא שגורמת לבעייתיות מול יד 2. חד וחלק.

אלא שאם היה כאן ספק גדול היה לו כח מיקוח מול יד 2 ויד 2 היו נרתמים לסייע, שזה ממש לא אשמתם של אר אל.
אשמח לקבל קישור להודעתו זו של מאט.
כי כאן - http://code.613m.org/viewtopic.php?f=10&t=1711 ובעוד כמה מקומות שם בפורום, טענו שם שזה כן בעיה של אר-אל, ומאט היה שם בדיון ולא שלל את האופצייה הזו, ואדרבה, נראה מאחת מתגובותיו שזה כן עניין של אר-אל. זה עניין של עומס לפי כתובות IP, ומי שמספק את הכתובות הוא הספק. והספק של נטפרי זה אר-אל. נטפרי עצמם הם לא ספק, כידוע.

• הוסף לסימניות
אוקי.
פשוט בפורום של נטפרי, היה נראה אחרת..

מה שכן, אולי ישמע לך מוזר, אבל אני עדיין לא משוכנע ממה שציטטת... היות שדיברו על זה לא אחת ולא שתיים בפורום שם, ותמיד האצבע המאשימה היתה מול אר-אל, שנתנו כתובת IP אחת לכל לקוחות נטפרי...
הא למעשה מאט כתב כאן אחרת?? לא יודע.

• הוסף לסימניות
אתם מדברים על זה? (הצילום מסך למטה)
כבר כמה ימים שיד 2 לא נפתח בכלל ומופיע ההודעה ש"הדף המבוקש לא נמצא".
זה משהו חדש, כי בדרך כלל מופיעה לי הודעה ש"יד 2 חסמה את הגלישה ממקור זה"

סליחה על הצילום מסך הלא חתוך...

קבצים מצורפים

• image.png
    KB 134.1 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
זה וזה גורם.

RL נותן איפים פנימיים וכותבת אחת חיצונית קוראים לזה NAT.
וגם מערכת הסינון של נטפרי לא תומכת ב IP חיצוניים.

אנחנו יכולים לעשות שזה יתמוך אבל זה דורש פיתוח מסויים. וכל עוד הספק לא מתכנן לתת כתובות IP חיצוניים אז אין לנו למה לעשות את זה.

אני לא יעבוד על זה בשביל 2-3 אנשים שצריכים יד 2 ורוצים IP פרטי.

עכשיו הבעיה בעצם מתחילה מיד 2.
בגלל שהם מגבילים גישה לפי כתובות IP אז אם יש הרבה גלישה מכתובת אחת זה נחסם.
ויש הרבה ספקים שנותנים NAT. כל האינטרנט הסלולארי נותן רק NAT.
טריפל C נותן NAT , גם 018 נותנים NAT פה ושם באפן אוטומטי. גם 019 נותנים NAT.

הכל בגלל שחסר כתובת IP.
למי שרוצה להאריך על זה אפשר לקרוא על זה פה.
http://www.isoc.org.il/about/position-papers/the-crisis-of-web-addresses-and-ipv6

ורק לספקים הגדולים יש מלא כתובות.

• הוסף לסימניות
למה האתר יד 2 לא נפתח?
הוא כותב מטעמי אבטחה
עוד מישהו נתקל בזה? ממש מוזר
תמיד נפתח חלק

• הוסף לסימניות
כבר 5 שנים זה ככה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה