יהודה בן 3

• הוסף לסימניות
בהשראת החגיגות וטקס החלאקה

קבצים מצורפים

• ברכה מסבא.png
    KB 892.9 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
מזל טוב!! הרבה נחת :)
הביצוע נהדר.

אולי אני טועה ואני בטוחה שלא התכוונת,
אבל נראה לי שיש משהו טיפה מזלזל בתוצאה של הסבא / רב או מה שזה...

• הוסף לסימניות
מהממם! ממש אהבתי את הסגנון!

באמת היה כדי להקטין קצת את האף של הסבא כי זה עושה אותו מגושם ומצחיק

• הוסף לסימניות
את האיור הזה ניסיתי לצייר בסגנון ראליסטי כמו שרוב הציבור רגיל ומחבב אבל יצא לי כבד ורציני מידי.. סגנון האיורים המופיעים בלוחות שנה של גלריית אלכסנדר והרגשתי שזה לא זה..
אז ניסיתי להביא את זה מכיוון שונה, לבטא את האווירה דרך ההבעה המוגזמת ומנקודת המבט של הילד ולא דרך הגוונים
וממש התחברתי לתוצאה
בנוגע לאף מה לעשות אבל זה בול האף של סבא שלי :) לעשות לו פוטושופ??;)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! לייק :)

• הוסף לסימניות
מותק של ציור אבל מזכיר לי קריקטורות אנטישמיות

• הוסף לסימניות
לא מבין איך לילד יש יציבות לעמוד על 2?:D:eek:
ללא שיווי משקל....?:D:):D

• הוסף לסימניות
איפה השטריימלים של פעם...איפה???-איור מתוק מלא הבעה.

• הוסף לסימניות
וזה לא סתם שטריימל אמנם הוא נראה יותר כמו כרית אבל זכה להתברך מאחד האדמו"רים ולכן אינו מוחלף בעד שום הון שבעולם.. בקיצור יש כאן סיפור מאחורי כל פרט כמעט

• הוסף לסימניות
ציור מתוק מדבש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את אלופה!!!!!!!

גם לי זה הזכיר קצת.........
בקריקטורה, כפי שידוע לי (ואני לא ציירת כלל......)
אפשר לבחור איזה חלקים להבליט!
אולי תעדני קצת את הסבאלה........

• הוסף לסימניות
תודה רבה למגיבים איזה כיף לצייר מידי פעם לפי הטעם האישי
כי כל הלקוחות במגזר שלנו (או כמעט כל) דורשים שהדמויות תהיינה כמו שהם היו חולמים להיראות יפים מושלמים ועם אף ישר או סולד ואת הדמויות עם ההומור מקסימום מסכימים לתאר את הרשעים
יש יופי בנטורל בלי לייפות ולעדן אבל לא בטוח שהציבור שלנו יתרגל לזה מתישהו

• הוסף לסימניות
מצחיק ומוצלח
אהבתי!

יש כאן אנשים שחסר להם חוש הומור

• הוסף לסימניות
מעלה את האיור הקודם
מוקדש לכל חובבי הז'אנר

קבצים מצורפים

• סבא מברך.png
    KB 911.3 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה