אשרינו שאנו יהודים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני עשיתי את הטבלה לבד.איך שזה הגיע אליך זה יגיע גם ליידים אחרות אל דאגה
אני עשיתי את הטבלה לבד.איך שזה הגיע אליך זה יגיע גם ליידים אחרות אל דאגה
תודה על ההשקעה!אני עשיתי את הטבלה לבד.
טבלה או מפה?אני עשיתי את הטבלה לבד.
לי 'השבוע' עובר בראש אולי אני גונב מהמצרים.לאף אחד לא עובר בראש
רגע אולי אנחנו גונבים מהפלסטינים?
פרשת שבוע?לי 'השבוע' עובר בראש אולי אני גונב מהמצרים.
בכל אופן הבאת רעיון מצוין במקום לבנות אפי דירות ביהודה ושומרון פשוט לבצע הצרחת בעלויות של דירות מחבלים לבעלות יהודית
היכן?אושר גם בכיכר העיר 184 דירות.
אתה מעורר דובים משנת החורף שלהםמה עם היישוב מעלה עמוס?
מה הבלגן שם? יש לך אולי להביא לי קישור לאחד האשכולות הרלוונטים?אתה מעורר דובים משנת החורף שלהם
כל פעם שמדברים על התוכניות להרחבת הישוב, זה נגרר לוויכוחים עד סגירת האשכול
עדיף לא לדבר על הישוב הזה כאן
אפשר לדבר על הישוב מיצד הסמוך
למעלה יותר, במקום שהייתה המשתלה.היכן?
אני מביא בתנאי שלא מגיבים על זה כאןמה הבלגן שם? יש לך אולי להביא לי קישור לאחד האשכולות הרלוונטים?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
איפה?בביתר כבר התחיל עופר אהרן לשווק.
230 יח"ד בקדושת לוי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים