יהודיות יקרות, עזרה! תיקון משאבת אוונט ידנית

• הוסף לסימניות
נשבר לי, בשעה מאד לא טובה, חלק פלסטיק בגוף המשאבה עצמה.

האם ניתן לקנות רק את החלק המרכזי מחדש?
והאם שווה להשקיע, או שחבל על דאבדין ועדיף כבר לקנות משאבה חדשה ודי? אשמח למידע מנסיונכן. :(

נ.ב. למה משאבה חברה טובה כל-כך צריכה להשבר לאחר שימוש לא מאד ארוך? זה נורמלי? :mad:

• הוסף לסימניות
תתקשרי לאוונט, לי נשבר פעם חלק, והם שלחו לי חדש בחינם.

• הוסף לסימניות
ניסית לפנות לאוונט עצמם? אני מאמינה שיש להם אפשרות לשלוח חלקי חילוף השאלה מהו המחיר. בטח יש על אריזות המוצרים מס' טלפון.
נורמלי שישבר, זה סה"כ פלסטיק אם כי אני השתמשתי ולא נתקלתי בשברים.
מה שכן- אולי תפרסמי שמקומות המתאימים כי בטח יש כאלה שהשבר אצלן בחלק אחר ותוכלו לעשות איזו עיסקה משתלמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1121350:
ניסית לפנות לאוונט עצמם? אני מאמינה שיש להם אפשרות לשלוח חלקי חילוף השאלה מהו המחיר. בטח יש על אריזות המוצרים מס' טלפון.
נורמלי שישבר, זה סה"כ פלסטיק אם כי אני השתמשתי ולא נתקלתי בשברים.
מה שכן- אולי תפרסמי שמקומות המתאימים כי בטח יש כאלה שהשבר אצלן בחלק אחר ותוכלו לעשות איזו עיסקה משתלמת.
שוב - זה שבר בגוף המשאבה, לא באחד מחלקיה.
הם לא עונים כעת.... כנראה בגלל מוצש"ק.

והשבר ארע תוך כדי שימוש, לא מנפילה או משו... והייתי מחכה ליותר, מחברה מכובדת.

• הוסף לסימניות
חלקי החילוף בחברה יקרים מאד יחסית.
לפי מה שאני זוכרת, לפחות 70 ש"ח.

אז כמובן תלוי בת כמה המשאבה וכמה שווה להשקיע בה.

• הוסף לסימניות
לי הם שלחו חינם.
על הקופסא יש את המספר
מקווה שזה אכן המספר 1800500000
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם קנית השנה אולי זה יהיה חינם
לי זההיה מעבר לשנה אחריות ושילמתי בסביבות 90 ש"ח
לי זה נגרם מנפילה קלה מהשיש לרצפה
יש שם חלק מועד לפורענות באמת מעצבן, יש פלסטיקים שלעולם לא נשברים
זו לא משאבה בכמה שקלים וזו חברה שמכבדת את עצמה מעניין שזה המצב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;1121626:
אם קנית השנה אולי זה יהיה חינם
לי זההיה מעבר לשנה אחריות ושילמתי בסביבות 90 ש"ח
לי זה נגרם מנפילה קלה מהשיש לרצפה
יש שם חלק מועד לפורענות באמת מעצבן, יש פלסטיקים שלעולם לא נשברים
זו לא משאבה בכמה שקלים וזו חברה שמכבדת את עצמה מעניין שזה המצב

לא קניתי אותה השנה, אבל תכלס בסך הכל- היא בשימוש של פחות משנה

השאלה אם שווה להשקיע סכום שהוא כשליש משווי המשאבה, או לקנות חדשה ודי?

• הוסף לסימניות
טוב, אכן החלק (שהוא למעשה גוף המשאבה) עולה 90 ש"ח.
השאלה אם שווה להשקיע במשאבה משומשת או שכדאי לקנות חדש?

אגב אוונט הודיעו שיש להם כעת מבצע למשאבה משולבת: אוטומטית (?) וידנית יחד- ב-560 ש"ח (המחיר הרגיל: 700-800). אם זה מעניין מישהי..

• הוסף לסימניות
לתשובת לבכם למי שיש מכבי שלי (יש כאלה?), יש סבסוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;1121878:
טוב, אכן החלק (שהוא למעשה גוף המשאבה) עולה 90 ש"ח.
השאלה אם שווה להשקיע במשאבה משומשת או שכדאי לקנות חדש?

אגב אוונט הודיעו שיש להם כעת מבצע למשאבה משולבת: אוטומטית (?) וידנית יחד- ב-560 ש"ח (המחיר הרגיל: 700-800). אם זה מעניין מישהי..
אני קניתי במכבי ב-500 + סבסוד של מכבי שלי יוצא מחיר של ידנית...

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה את השאלה בכלל, ברגע שאת מחליפה את גוף המשאבה, יש לך בעצם משאבה חדשה, כולה ב90 ש"ח, לא שווה?
ואגב, בד"כ המשאבה כן שורדת, לי יש אותה כבר 12 שנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה