בקשה יהודים יקרים, הביטו סביבכם.

• הוסף לסימניות
כואב.
מה אתה מציע?
אני לא יודע.
אני בא לומר, מגיע אדם ואומר שאין לו גרוש וכלום, יש עוד אנשים רבים שאין להם כלום כלום והם מרגישים ייאוש עם כל הריביות והריבית דריבית שהם הולכים לשלם ב10 שנים הקרובות ואולי יותר.
אז גם הם לא במצב טוב.

אם כבר אני מציע, הלוואות ללא ריבית, או בריבית נמוכה מאוד לכל הנ"ל
אולי גם בתוספת של התניה שזה כולל ליווי של איש מקצוע רק על ההלוואה הזו שהא לא הולכת למשהו אחר.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע.
אני בא לומר, מגיע אדם ואומר שאין לו גרוש וכלום, יש עוד אנשים רבים שאין להם כלום כלום והם מרגישים ייאוש עם כל הריביות והריבית דריבית שהם הולכים לשלם ב10 שנים הקרובות ואולי יותר.
אז גם הם לא במצב טוב.

אם כבר אני מציע, הלוואות ללא ריבית, או בריבית נמוכה מאוד לכל הנ"ל
אולי גם בתוספת של התניה שזה כולל ליווי של איש מקצוע רק על ההלוואה הזו שהא לא הולכת למשהו אחר.
יש לי 3 דברים להציע
1 תפתח ארגון חסד לצדקה (ותגייס לזה כסף כולל בחול)
2 תפתח ארגון הלוואות לנזקקים
3 תפתח ארגון יעוץ 24 6 יעוץ חינם לאנשים עם עשרות יעוצים

ותביא לכולם בלי לפסס שום נזקק בשום פנים ואופן.
ותעלה למעלה בשמים יהיה לך שכר גדול...

שוב : זה לא סותר לעזור לפרט - לסיפור בודד אם שומעים משהוא על מישהו (אחד שלא יכול לפתוח ארגונים - או שעדין לא פתח) זה גם שכר גדול גדול גדול מאוד בשמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה