מידע שימושי יהודים, רחמנות! אל תשתמשו במדריכי טלפון מהשנים שעברו!

• הוסף לסימניות
מכירה משהו שהחליף מס' (כדי להמנע מטרדנים)
וכל ערב פסח הוא מקבל עשרות טלפונים 'אנו רוצים להזמין מצות' 'כמה עולה ק"ג מצות' וכו'
כנראה זה שהמס' היה שלו בעבר היה סוכן מצות..
כנ''ל...
מישהו יכול לקשר אותי עם ''שפרה כהן''? אשמח להכיר אותך, בשם כל המתעניינים שמתקשרים כבר שנים....

• הוסף לסימניות
'גלגול מספרים' זה מן הסתם דבר מצוי.
פעם כל אחד היה מקבל מספר חדש.
היום מקבלים מספר שהיה של מישהו אחר.
והמהדרים מקבלים מספר שהיו בו שני גלגולים והם מקבלים כפול שיחות הטרדה.

• הוסף לסימניות
מוקדש לשחרור מהיר לכל השבויים, שמירה עליונה לכל עם ישראל ובפרט לאחינו שבגבולות, ובריאות שלמה לכל הפצועים והחולים, ושתבוא כבר קצת שלווה לעם הקודש בארץ הקודש.

משפחת זמרוני פתחה עסק קטן. היא השקיעה בו המון כסף והמון זמן ותשומת לב. בשביל לטשטש פרטים לא נספר למה בדיוק העסק.

משהו לא הצליח - והעסק נדפק. הרים שלמים של עוגמת נפש ונזקים מכל הצדדים. הם משתדלים להתגבר. כפרת עוונות, ו - "מה שלא הורג מחשל".

והכי חשוב - הזמן מרפא הכל. עברו חודשים, שנים, והם כבר כמעט שכחו מכל העניין.

למה "כמעט"?

כי יש נשמות טובות שדורכות להם על הפצעים המגלידים.

מידי פעם הם מקבלים טלפון: הי , יש לכם XYZ (מה שהם מכרו בעסק ז"ל)? בום. איזה בוקס בלב. ולפעמים גם חוזרים לדמיונות של אולי כן צריך לפתוח שוב, ואולי יכולנו כן למשוך את העסק הלאה, ואולי ואולי.

וכל זה למה? לא מרשעות חס ושלום. פשוט כי אלו שהתקשרו, הם משפחה שמשתמשת במדריך טלפון מהשנים הקודמות, שבו עדיין רשום העסק שלהם.

למה? ככה. כי הם לא שמו לב שיש מדריך חדש, או כי השאירו את הישן "כדי שיהיה לנו שתים".

----

משפחת חצרוני לא סגרה את העסק. הוא דווקא משגשג. אבל הם עברו דירה לעיר אחרת.

מידי פעם הם מקבלים טלפון: יש לכם XYZ? אנחנו צריכים 100 חתיכות.

הם מאוד שמחים. עסקה יפה עם רווח לא רע. יהיה איך לסגור את החודש. יורדים למחסן של החנות, אורזים יפה 100 חתיכות. מצפים.

אחרי שעה פתאום מקבלים טלפון: איפה בדיוק החנות? אנחנו לא מוצאים אותכם....

ואז מתברר שזה בכלל מישהו מהעיר הקודמת שלהם. שעכשיו עומד ליד הבית הקודם שלהם, ומחפש את החנות. הכל בגלל המדריך הישן.

---

למשפחת חכמוני יש גמ"ח אינהלציה, 24 שעות במקרים דחופים. המכשיר נשבר או שהם עברו דירה, ואני לא צריך לתאר לכם מה המשמעות שמעירים אותם ב4 לפנות בוקר בגלל המדריך הישן.

__

זה פשוט מאוד. לא ביקשו ממכם שום דבר מסובך. פשוט, ברגע שמקבלים מדריך טלפון חדש, זורקים את הישן לפח. קל ופשוט. כל אחד והמנהג שלו. הזורק לצפרדע - יזרוק לצפרדע. הזורק לפח טמון - יזרוק לפח טמון. ומי שנהגו אבותיו בהפרדה - יזרוק לפח כחול.
העיקר להפטר ממנו כמה שיותר מהר.

ואם אתם רוצים שני מדריכים בבית - תבקשו מההוצאה מדריך נוסף. מקסימו יבקשו כמה שקלים.

וזהו. זה כל הסיפור. מאוד קל להיות אדם טוב וידידותי לסביבה. קצת רצון טוב וטיפלה תשומת לב.
תודה מראש, חורף בריא ובשורות טובות.
חשוב מאוד להעלות את המודעות !

• הוסף לסימניות
כנ''ל...
מישהו יכול לקשר אותי עם ''שפרה כהן''? אשמח להכיר אותך, בשם כל המתעניינים שמתקשרים כבר שנים....
החלפנו מספר לפני 20 שנה!
עד לפני שנתיים היינו מקבלים שיחות שמיועדות למשפחה מסויימת....

אנחנו יודעים עליהם הכל, שמות של כל הילדים, גילאים, חברים... :ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
אגב לגבי מה שכתבו פה על מישהו שמוכר /משכיר דירה

מומלץ מאד להשתמש בשירות של ישא ברכה
ברגע שאתם מעוניינים אין עוד שיחה אחת

חוץ ממעלות נוספות
מניסיון

• הוסף לסימניות
אני גם עזרתי פה למישהו שחיפש מידע על מכירה מסוימת לפני כ10 שנים
עד היום פעם בכמה זמן מקבלת טלפון בקשר למכירה הזו (שכבר לא יודעת אם קיימת)
אין לי קשר אליהם בכלל סה"כ עזרתי למישהו ולא ברור איך הגיעו לטלפון שלי
עריכה: בעקבות האשכול הזה השקעתי כמה דק' מחיי ומצאתי את האשכול הזה מ2016 ושם רשמתי שאני מחפשת פרטים על המכירה הזו .ביקשתי למחוק את ההודעה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממליצה בחום לכל מי שפותח עסק/ גמ"ח קטן/ התנדבות- להשקיע כמה שקלים יותר בחודש בסים כפול או פלאפון נוסף.
ולא לעשות את הטעות של לתת את המספר האישי שלך כמספר של העסק.
זה יכול לרדוף אתכם שנים אח"כ. או כבר עכשיו ירדוף אתכם.
ולהחליף מספר שכל חבריכם ומשפחתכם מכירים שנים זה הרבה יותר מסובך מפשוט לבטל סים נוסף.

אני אישית כבר לא מפרסמת את המספר שלי באתר או בתיק עבודות או בשומקום.
אחרי כל מיני שיחות מלקוחות בשעות לא שעות, או כל מיני אנשים אקראיים.
ושמי שרוצה אותי יחפש אותי.
אבל זה כמובן תלוי בסגנון עסק והמהות שלו.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום לכל מי שפותח עסק/ גמ"ח קטן/ התנדבות- להשקיע כמה שקלים יותר בחודש בסים כפול או פלאפון נוסף.
ולהחליף מספר שכל חבריכם ומשפחתכם מכירים שנים זה הרבה יותר מסובך מפשוט לבטל סים נוסף.

יש פה שני צדדים.
זה עצה לבעלי עסקים וגמחי"ם איך להתגונן ממקרים כאלו מראש. זו באמת עצה מצויינת וחשובה.

אבל לא תמיד הם חושבים על זה מראש - ואז זה כבר מאוחר מידי, וגם לא תמיד זה פרקטי מסיבות שונות.

ולכן זה לא פותר אותנו כצרכנים, מהצד שלנו, לעשות את ההשתדלות המינימלית ופשוט להחליף מדריך טלפון...

• הוסף לסימניות

אפשר גם מספר וירטואלי. יש שירות כזה לבזק וגם לימות המשיח.

• הוסף לסימניות
סיפור אמיתי !
אצלנו היה משעשע אצל אכן יכול להיות חץ בלב
סבא רבה רב מוכר בשנותיו האחרונות מתגורר אצל בתו באחת השכונות בירושלים,
ביום מן הימים למיטב זכרוני 6-7 שנים אחרי שהלך לעולמו - דוקא לא בצעירותו, - הטל' מצלצל בבית סבתי אפשר את הרב כהן דודתי בדיוק שהתה בבית וענתה לטל' ואומרת הוא כבר מזה כמה שנים לא נמצא, מי מחפש אותו, ההוא מהצד השני נבוך, ועונה רצינו לכבד אותו שיהיה כהן בפדיון הבן, השיחה נותקה.

• הוסף לסימניות
UP
מוקדש לשחרור מהיר לכל השבויים, שמירה עליונה לכל עם ישראל ובפרט לאחינו שבגבולות, ובריאות שלמה לכל הפצועים והחולים, ושתבוא כבר קצת שלווה לעם הקודש בארץ הקודש.

משפחת זמרוני פתחה עסק קטן. היא השקיעה בו המון כסף והמון זמן ותשומת לב. בשביל לטשטש פרטים לא נספר למה בדיוק העסק.

משהו לא הצליח - והעסק נדפק. הרים שלמים של עוגמת נפש ונזקים מכל הצדדים. הם משתדלים להתגבר. כפרת עוונות, ו - "מה שלא הורג מחשל".

והכי חשוב - הזמן מרפא הכל. עברו חודשים, שנים, והם כבר כמעט שכחו מכל העניין.

למה "כמעט"?

כי יש נשמות טובות שדורכות להם על הפצעים המגלידים.

מידי פעם הם מקבלים טלפון: הי , יש לכם XYZ (מה שהם מכרו בעסק ז"ל)? בום. איזה בוקס בלב. ולפעמים גם חוזרים לדמיונות של אולי כן צריך לפתוח שוב, ואולי יכולנו כן למשוך את העסק הלאה, ואולי ואולי.

וכל זה למה? לא מרשעות חס ושלום. פשוט כי אלו שהתקשרו, הם משפחה שמשתמשת במדריך טלפון מהשנים הקודמות, שבו עדיין רשום העסק שלהם.

למה? ככה. כי הם לא שמו לב שיש מדריך חדש, או כי השאירו את הישן "כדי שיהיה לנו שתים".

----

משפחת חצרוני לא סגרה את העסק. הוא דווקא משגשג. אבל הם עברו דירה לעיר אחרת.

מידי פעם הם מקבלים טלפון: יש לכם XYZ? אנחנו צריכים 100 חתיכות.

הם מאוד שמחים. עסקה יפה עם רווח לא רע. יהיה איך לסגור את החודש. יורדים למחסן של החנות, אורזים יפה 100 חתיכות. מצפים.

אחרי שעה פתאום מקבלים טלפון: איפה בדיוק החנות? אנחנו לא מוצאים אותכם....

ואז מתברר שזה בכלל מישהו מהעיר הקודמת שלהם. שעכשיו עומד ליד הבית הקודם שלהם, ומחפש את החנות. הכל בגלל המדריך הישן.

---

למשפחת חכמוני יש גמ"ח אינהלציה, 24 שעות במקרים דחופים. המכשיר נשבר או שהם עברו דירה, ואני לא צריך לתאר לכם מה המשמעות שמעירים אותם ב4 לפנות בוקר בגלל המדריך הישן.

__

זה פשוט מאוד. לא ביקשו ממכם שום דבר מסובך. פשוט, ברגע שמקבלים מדריך טלפון חדש, זורקים את הישן לפח. קל ופשוט. כל אחד והמנהג שלו. הזורק לצפרדע - יזרוק לצפרדע. הזורק לפח טמון - יזרוק לפח טמון. ומי שנהגו אבותיו בהפרדה - יזרוק לפח כחול.
העיקר להפטר ממנו כמה שיותר מהר.

ואם אתם רוצים שני מדריכים בבית - תבקשו מההוצאה מדריך נוסף. מקסימו יבקשו כמה שקלים.

וזהו. זה כל הסיפור. מאוד קל להיות אדם טוב וידידותי לסביבה. קצת רצון טוב וטיפלה תשומת לב.
תודה מראש, חורף בריא ובשורות טובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה