"זה" יצור מזן אדם ששייך למשפחת הברסלבים מזרם הננחים, שטרם עלה בידו להשיל מעליו את בגדי השבת מלאי ההוד וההדר, מסתבר שהלז מדייק בהגדרה "ברסלב טיים" (שעון ברסלב = לפחות שעה אחרי הזמן), כך שיתכן ששכח להחליף עוד אי אילו דברים סביבו, כמו הס"ת מגיל..., המשקפיים עוד מזמן היותו במכללת..., והשטריימל מתקופת...נכתב ע"י טונר;776281:מה זה?????????
שלא יקחו את זה ברצינות עוד...נכתב ע"י דוד דנברג;776529:"זה" יצור מזן אדם ששייך למשפחת הברסלבים מזרם הננחים, שטרם עלה בידו להשיל מעליו את בגדי השבת מלאי ההוד וההדר, מסתבר שהלז מדייק בהגדרה "ברסלב טיים" (שעון ברסלב = לפחות שעה אחרי הזמן), כך שיתכן ששכח להחליף עוד אי אילו דברים סביבו, כמו הס"ת מגיל..., המשקפיים עוד מזמן היותו במכללת..., והשטריימל מתקופת...![]()
נכון נראה לי שזה לא כלכך מחמיא לבן אדם הזה שהעלו אותו בתור הלצה (סליחה אם אני טועה והוא אהב את הרעיון..)נכתב ע"י קאדילק;776853:הייתם רוצים להיות שם?
לא, לא כאן....
שם!!!!
לא על גבי הפורום הזה -כי כאן אתם נורמלים.
אבל בכל פורום אחר ששם אתם לא....(ולא חסר כאלו)
ושם- יבדקו, יתחנו, יזלזלו ואולי ואולי גם יחמיאו?
הההיתם רוצים להיות שם?
כשהשטריימל\הקנייטש שלכם בבדיקה?
שהפצרצוף, ההבעה הכל עובר בדיקה?
נראה לי שאף אחד לא!!!!
גם הוא לא!!!!
שאלתם לפני שהעלתם????
שכחתם שזה פורום חרדי-
לכל יהודי יש תורה.
וכתוב בה שאסור לדבר לשון הרע...
זה אמור גם לגבי הכתב וגם לגבי הפורום
זה עצוב שככה...
אני לא ברסלב
וגם לא משהו שונה
אני בנ"א שמנסה להכנס לנעלים של....
תנסו גם....
מה זה ככה?????נכתב ע"י יונה יונה;776871:מי שמתנהג ככה ברשות הרבים....
שלא יתהה מדוע כולם מסתכלים עליו......וחושבים שהוא אוביקט צילומי מעניין.
.
א.יכול להיות שזה בן אדם עם בעיה נפשית כל שהיא וזה לא אומר שהוא לא ירא שמים ושצריך לצחוק עליונכתב ע"י יונה יונה;776871:מי שמתנהג ככה ברשות הרבים....
שלא יתהה מדוע כולם מסתכלים עליו......וחושבים שהוא אוביקט צילומי מעניין.
ליבי,
אפחד לא באמת חושב שכל הברסלבים הם כאילו..... הציבור לא מטומטם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים