יהודי שמח באתרוג

• הוסף לסימניות
לבקשת רבים..שבקשו ציור מחייך:)

• הוסף לסימניות
וואו!!
הציורים שלך זה פשוט אומנות!!!!
משהו ביד שמאל קצת הפריע לי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;1084350:
וואו!!
הציורים שלך זה פשוט אומנות!!!!
משהו ביד שמאל קצת הפריע לי..
גב היד שלו מופנה אליך, הוא כאילו מצביע לעצמו על הלב..

• הוסף לסימניות
חחח
הוא נראה עם צחוק מרושע :D

אחלה יצירה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1084373:

במבט ראשון זה נראה כאילו הוא הצליח לגנוב מאנשהוא ת'אתרוג..והוא דיי מבסוט מעצמו:rolleyes:
אבל שזה אומנות אין מה לפקפק!!!
מדהים!!

• הוסף לסימניות
קקטוס קקטוס, עד מתי תתעסק בקוצים ובדרבנים ובתיילים? (הכתף שלו נראית עשויה תיל מלופף והשיניים שזורות חוטי תיל, ירחם השם:eek::eek:;) ואם הוא נראה שמח כי אז אכן זה מתאים לימים אלה שבהם נקרא את הכתוב "ולשחוק אמרתי מהולל"... כפי שציינו למעלה.)

• הוסף לסימניות
למה הוללות ורשעות?
סוף סוף אדם שמח באמת מכל הלב,
מה קרה החיוך גדול מידי, צריך לשמור על איפוק?
אתם לא רואים כמה הוא נרגש מהמצווה?:)

ציור מקורי!
רק לא כ"כ הבנתי איפה הוא ממוקם, ברחוב? ואז האור מגיע מחלונות הבתים?
למה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1084394:
למה הוללות ורשעות?
סוף סוף אדם שמח באמת מכל הלב,
מה קרה החיוך גדול מידי, צריך לשמור על איפוק?
אתם לא רואים כמה הוא נרגש מהמצווה?:)

ציור מקורי!
רק לא כ"כ הבנתי איפה הוא ממוקם, ברחוב? ואז האור מגיע מחלונות הבתים?
למה?
הוא בתוך בית, ליד ארון ספרים שמעליו חלון.. לא דייקתי בפרטים, במכוון.

• הוסף לסימניות
'יהודי ראוי'!

יופי של אומנות. הייתי אוהבת את הצד הימני של האיור גם בטכניקה הנ"ל[אלתורי קווים]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1084373:

העיניים הצרות והגבות המכווצות פנימה משוות לזה את המראה הזה.
אם הגבות היו מורמות כלפי מעלה זה היה נראה כמו שמחה של הודיה במציאת האתרוג המהודר.

הובנתי? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1084895:
העיניים הצרות והגבות המכווצות פנימה משוות לזה את המראה הזה.
אם הגבות היו מורמות כלפי מעלה זה היה נראה כמו שמחה של הודיה במציאת האתרוג המהודר.

הובנתי? :)
הובנת..אולי.
במכלול אני לא רואה את זה, אבל אולי אלו העינים שלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה