כללי יהיה בקרוב קבוצת רכישת פונטים?

• הוסף לסימניות
יש אולי בתכנון לעשות בקרוב קבוצת רכישה פונטים?
אשמח לדעת...

• הוסף לסימניות
ב"ה, גם אם אין את תמיד יכולה ליזום. רק קחי בחשבון שהקטלוגים החדשים יוצאים בועד כ5-6 חודשים, ואולי יש למה לחכות. וודאי שגם לקחת את זה בחשבון של הקבוצה. בנתיים, אם צריך פונט יחדני יש לפנות לפונטייפ שם יש פונטים איכותיים במחיר שפוי לבודדים ושרות מעל כל מה שרק אפשר לצפות.

• הוסף לסימניות
תודה רבה! יש למשהו משם פונטים להציע לי - משהו שמתאים לכותרות וטקסט רץ בעלון קודש. תודה!

• הוסף לסימניות
תלוי לאיזה קהילה ומה היעד ואיזה אופי. יש שם המון. אפשר להיות אמיצים לא הכל צריך להיות פרנק ריל ובפרט לא בעלון.
פנינה רץ חזק בכל המגזרים, ולטקסט רץ, בפרט לעלון, קמומיל.
ככלל, מה שיש לו הרבה משקלים זה מאוד חשוב לעלון, כי צריך דינמיות שיהא מענין מאידך לא עמוס בעין עם הרבה פונטים ואת זה משקלים עושים הכי טוב.

• הוסף לסימניות
אני הייתי רוצה להצטרף לקבוצה.
יש עוד שרוצים?

• הוסף לסימניות
במסטרפונט אמרו לי לפני כחודש שהם מוכנים לתת חבילת סטודנט לכל אחד שבא מ'פרוג' (גם האתר, לא רק המכללה)

30 משקלים 690 ש"ח
100 משקלים 900 ש"ח
150 משקלים 1,300 ש"ח
300 משקלים 2,400 ש"ח

כולל מע"מ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה