- הוסף לסימניות
זקוק למידע דחוף על הגרלה2208 של יואב את רמי אופקים
יש היתר מלא. ולפי הכתוב כאן הפרוייקט כבר בעיצומה של הבנייה (היתה כנראה כבר בחירת דירות).זקוק למידע דחוף על הגרלה2208 של יואב את רמי אופקים
יש לך מידע נוסף על כדאיות הפרוייקט?יש היתר מלא. ולפי הכתוב כאן הפרוייקט כבר בעיצומה של הבנייה (היתה כנראה כבר בחירת דירות).
![]()
רשימת זוכים/רוכשים באופקים עילית
docs.google.com
משתלם מאד!יש לך מידע נוסף על כדאיות הפרוייקט?
בעקבות הודעה על בחירת דירה(אולי בגלל ביטול מעונינת לדעת כמה שיותר
ואם מדובר כנראה על דירה גדולה?משתלם מאד!
3 חד' בכ660K ובנוסף מענק של 40K.
אין מחירים כאלו בשום מקום.
כמיליון ש"ח לדירות גדולות של 130 מ"ר.ואם מדובר כנראה על דירה גדולה?
זה מציאה?כמיליון ש"ח לדירות גדולות של 130 מ"ר.
אני מכיר את הבעלים של החברה טוב מאוד אנשים אמינים ומקצועייםיש לך מידע נוסף על כדאיות הפרוייקט?
בעקבות הודעה על בחירת דירה(אולי בגלל ביטול מעונינת לדעת כמה שיותר
כן. אין מחירים כאלו בשום מקום בשוק החופשי.זה מציאה?
מכיר מהפרייקט הזה?אני מכיר את הבעלים של החברה טוב מאוד אנשים אמינים ומקצועיים
יש להם איכות בניה ברמה גבוהה ושירות מיוחד
ממליץ מאוד
אשמח אם תוכל להרחיב יותר אם אפשר.אני מכיר את הבעלים של החברה טוב מאוד אנשים אמינים ומקצועיים
יש להם איכות בניה ברמה גבוהה ושירות מיוחד
ממליץ מאוד
@בית שמשניק יש אפשרות ליצור איתך קשר באופן אישי להתייעצות קטנה? תודה רבהאשמח אם תוכל להרחיב יותר אם אפשר.
יש לי קרובי משפםחה שזכו אצל הקבלן הנ"ל בפרוייקט אחר, ואשמח לשמוע עוד עליו.
את הפרוייקטים הנ''ל אני לא מכיר אך את הבעלים גם את יואב דידי וגם את רמי חדד אני מכיר די טוב באופן אישיאשמח אם תוכל להרחיב יותר אם אפשר.
יש לי קרובי משפםחה שזכו אצל הקבלן הנ"ל בפרוייקט אחר, ואשמח לשמוע עוד עליו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //