באתי לכתוב בדומה לזה, ובשילוב עם האויר הקר שמוסיף.אצלי כשהאף שלי סתום מעט ואני נושם כל הלילה רק דרך הפה כל חלל הפה מתייבש כולל הלשון
(לא יודע אם זה מה שהתכוונת...)
האם זה קורה כל יום?
כשהאף שלי סתום
לא בהכרח שיש דרך למנוע מהאף להסתם שובאבל איך משחררים את הסתימה הזאת כדי לבדוק אם זה מהאף או ממקור אחר?
סליחה למה זה טוה לסתימת אף? איך קוראים לזה? ואיפה קונים?לא בהכרח שיש דרך למנוע מהאף להסתם שוב
אני משתמש בזה זה די עוזר זה פותח את כל "האינסטלציה" שם בדומה למסטיקים/סוכריות מנטה אקליפטוס המאוד חריפים
![]()
זה טוב כשהאף סתום, במיוחד לאלרגיות (כך כתוב וכך הרגשתי, אני לא יצרן ולא משווק)סליחה למה זה טוה לסתימת אף? איך קוראים לזה? ואיפה קונים?
מאד תלוי ממה היובשתודה רבה השאלה אם זה עוזר ליובש בפה.
תודה רבה.מאד תלוי ממה היובש
לפעמים זה פשוט לא לישון עם מזגן ללא אוורור נוסף/להוריד מעלות
לפעמים בגלל נשימה מהפה ולא מהאף בשעת השינה עקב מעבר צר באף-להתייעץ עם רופא א א ג יש לזה פתרונות
לשתות כל שעה כוס מים ביום
זה אם הגורם לבעיה פשוט..
אבל תכלס מה עושים ליובש בפה ובשפתיים שלו עובר וגם שמשאיר קמטים ?
זה קורה לך גם במהלך היום ובאכילה?האם מישהו נתקל בתופעה של יובש בפה ולא מבעית סוכר
היובש מתבטא בעקר בשות הלילה ובקימה בבוקר.
מורגש בעקר בחניכים ובשפתיים.
איפה קונים ואיך משתמשים?לא בהכרח שיש דרך למנוע מהאף להסתם שוב
אני משתמש בזה זה די עוזר זה פותח את כל "האינסטלציה" שם בדומה למסטיקים/סוכריות מנטה אקליפטוס המאוד חריפים
![]()
בעיקרון בכל בית מרקחת או פארםאיפה קונים ואיך משתמשים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים