מידע שימושי יובש בפנים - לתינוק

• הוסף לסימניות
לאח שלי הי יובש על כל הפנים ואחרי שניסנו את כל המשחות והקרמים הלכנו לרופא והוא אמר לשים פשוט
ווזלין
שמנו ואחרי יומיים הפנים היו חלקות לחלוטין!!!

• הוסף לסימניות
אחרי שראיתי שעבר לה הפסקתי לשים לה את המשחה עם שמן אמבט אני רוחצת אותה תמיד אבל זה חזר לה
עכשיו אני בסיבוב שני
גם לבת שלי יש את זה בכל פעם שמפסיקים למרוח אותה הכל חוזר
שמעתי שיש את זה עכשיו להרבה תינוקות
ואומרים שזה תסמין של פוסט קורונה - בנתפס בעיקר אצל תינוקות
רופאת עור נתנה משחה מהממת נקראת היקומיצין יש בה מעט קורטיזון מעלים בשניות הכל

• הוסף לסימניות
מה זה אומר סיבוב שני? הכל מחדש משחה שמן וכו?
וזה מה שלא בא לי!!
בא לי לסיים עם זה אחת ולתמיד!
זה לא נגמר ברגע,
צריך למרוח עקבי יום-יום

ליפיקאר באומה (בסופר פארם)
לא זולה (140 ש"ח, בקבוק גדול)
מרגיע עור שורף ויבש לתינוקות תוך כמה דקות.

זה קרם טבעי,
מה שבעיני הכי חשוב.

• הוסף לסימניות
האם המשחה מתאימה ליד בן 4??
שיש לו יובש רק מתחת לשפתיים התחתונות.
כביכול לי זה נראה מהרוק שיוצא בגלל המוצץ
ורק בתקופה עכשיו של המעבר.

• הוסף לסימניות
תנסו ווזלין וזה יעבור
כמה פשוט ככה עובד
וזלין הוא לא מסכים, מגעיל אותו
קניתי לו שפתון אישי - אם אני מורחת כל שעה בסוף זה עובר ואז יומיים מפסיקה ואז שוב
אבל כל זמן למרוח לו?
והוא מכניס מוצץ ולדעתי בעיקר בלילה עם המוצץ שהרוק נספג בעור.

• הוסף לסימניות
וזלין הוא לא מסכים, מגעיל אותו
קניתי לו שפתון אישי - אם אני מורחת כל שעה בסוף זה עובר ואז יומיים מפסיקה ואז שוב
אבל כל זמן למרוח לו?
והוא מכניס מוצץ ולדעתי בעיקר בלילה עם המוצץ שהרוק נספג בעור.
אכן זה כניראה בגלל המוצצים
היה את זה לשני אחים שלי
הראשון מרחנו ווזלין וממצב מזעזע של כל אזור הפה והלחי עם יובש ופצוע, תוך יומיים כל הפנים חלקות
אבל באמת עם האח שני הוא פשוט לא מוכן שימרחו לו אז אם אנחנו מצליחים אנחנו שמים לו כשהוא ישן אבל לבנתיים זה לא ככ הולך...

• הוסף לסימניות
איזה צטומקורוגול מדובר ?
קוראים לזה גם דרמסילק
catalog_603468-l.jpg

• הוסף לסימניות
רוחצת עם סבון מעורבב במים שמפו פינוק עם שמן מרוקאי ההוא הכתום
לא יודעת הוא עם מלא פצעים!
אני רוצה לשמוע על הצטומקרוגל
הצטמוגרול מעולה! בלי קשר כלומר עם ממליצה על הסבון הנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה