כללי יודי מפנק את חברי פרוג לשנה החדשה

• הוסף לסימניות
חברי פרוג מוזמנים להיכנס לכאן ולעצב גלויה שתודפס ותישלח ישירות ליקירכם, על חשבוננו.

תהנו :)

גלויה אחת ללקוח | 100 גולשים ראשונים בכל יום

קבצים מצורפים

• prog_ud.png
    KB 590 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
משום מה האתר רק מטעין את עצמו ולא מעלה לי את הנתונים.

• הוסף לסימניות
וואו!!!!
איזה פינוק!

• הוסף לסימניות
שימו לב שלא רואים תמונות באתרוג

• הוסף לסימניות
תודה!
איך מקבלים את קופון ההנחה?

• הוסף לסימניות
ניסינו אין ספור פעמים גם מול אתרוג וגם מול נתיב, הבטיחו לנו שזה סודר. אולי אם זה יגיע מהלקוחות שלהם זה יהיה יותר מהר...
בקשר לקופון הנחה, שלחו מייל ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ציינו שאתם חברי פרוג, ותקבלו את הקופון במייל חוזר.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מנותבת ובלי לבקש בקשות מיוחדות וכו' הצלחתי לממש את הקופון ולראות את התמונות.
תודה רבה רבה!
ו- - - כן, הזמנתי גם גלויה אחת בתשלום. עכשיו מותר לי עוד אחת חינמית? :)

• הוסף לסימניות
נתיב, נפתח הכל (בלי לבקש).

• הוסף לסימניות
האם הויקיפדיה שלכם לדוג' יש תמונות? כי אצלי התמונות חסומות, יכול להיות שזה קשור?

• הוסף לסימניות
וואו תודה!!!
איזה נחמד!אבל יש כל כך הרבה אנשים לשלוח להם!:rolleyes:;)

• הוסף לסימניות
אתמול ביקשתי מאתרוג שיסדרו את הבעיה. הם ענו שהאתר פתוח. אכן האתר פתוח, אבל לא רואים שום תמונות וגם לא את הלוח עצמו. רק את המסביב.

• הוסף לסימניות
גם אצלי האתר נפתח ללא יכולת לראות את התמונות , החסימה שלי היא נתיב, זה קשור?

• הוסף לסימניות
באמת בחינם??????
יש הגבלה בכמות???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריל'ה;1070417:
באמת בחינם??????
יש הגבלה בכמות???

כן, אחד ללקוח.
תודה רבה! אבל אתרוג לא פותח נורמלי... ): פניתי אליהם אבל זה לא עוזר.

• הוסף לסימניות
אפשר גם לשלוח לחו"ל?

• הוסף לסימניות
איך אני אדע שאני בין ה100 הראשונים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1070301:
לא מקבלת למייל קופון??!
שלחנו הבוקר קופונים לכל מי שביקש, אם מסיבה כלשהי עדיין לא קיבלתם, עדכנו ונשלח שוב.

נכתב ע"י ov;1070423:
אפשר גם לשלוח לחו"ל?
המשלוח הוא רק בארץ...

נכתב ע"י שריל'ה;1070430:
איך אני אדע שאני בין ה100 הראשונים?
תמיד אפשר לנסות :)
אחרי 100 אנשים ביום המחיר משתנה מ-0 ל-12 ש"ח.

אגב, אין לנו בעיה שתשלחו את הלינק גם למשפחה וחברים מחוץ לפרוג...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה