מידע שימושי יודעים חשבון? נראה אתכם! כנסו ואולי אתם תזכו ב-200 שקל אליכם לחשבון!!!

מצב
הנושא נעול.
5
לדעתי אם אף אחד לא קולע, למי שהיה הכי קרוב.
לא הבנתי איפה מצאו כאן מאות פרפרים?

אופס......
שכחתי
יש לי ניוזלטר קבוע שיוצא בשלישי
והעלתי דפים לאתר
בכל אופן ספרתי יש בהם 32 פרפרים
אז הם לא כוללים

נכנת לאתר?
כי יש שם מאות פרפרים
גם בלי לספור רואים
דבורה, מהאתר שלך תמיד יוצאים מתפעלים מחדש!
מקווה שזו שאלה אחרונה בעז"ה
בתמונות צריך לספור שני פרפרים, או שזה נקרא פרפר אחד?
איפה נרשמים לניוזלטר?
בעבר הייתי, ואני ל יודעת למה הפסקתי לקבל.
1670087365347-png.1257723

לי יש כבר תשובה,
מה איתך??
האשכול נסגר מחר בבוקר ב8:20!!
ספירה נעימה.....

בוקר טוב
512.png=s20
והנה התוצאות
512.png=s20

אחרי שהושבנו ועדת שיפוט מיוחדת שהורכבה משלושה אנשים
שערכו כל אחד בדיקה מעמיקה מאוד
להלן התוצאות: מספר הפרפרים באתר הוא 1156
אומנם אף אחד מהמשתתפים לא הגיע למספר המדויק,
אבל, גם המאמץ שלכם שווה!
אני מפנקת את כל מי שניסה והתאמץ לספור
בשובר 20 שקלים לקניה חופשית באתר.
(למה דווקא 20? תחשבו כמה זה "פרפר" בגימטרייה קטנה :)
איך מקבלים את השובר?
שולחים לי הודעה פרטית עם כתובת המייל שאליה אתם רוצים לשייך את השובר.
למי שאין אפשרות להודעה פרטית ניתן דרך צור קשר באתר
היו שלום היה נעים איתכם....
נשמח לראות אתכם שוב
נעים בלמידה, עם הרבה כיף, אתגר וחוויה.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה