יודעים להדביק בולים?

• הוסף לסימניות
דרושה נערה להדביק בולים היום אחה"צ.
בני ברק, אזור חזו"א.
בבית משפחה חסידית, רק האמא והבנות בבית.
תשלום הוגן.

נא לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
למה להדביק בולים, נכסים לרשות הדואר, והם שמים חותמת במקום בול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1301324:
למה להדביק בולים, נכסים לרשות הדואר, והם שמים חותמת במקום בול

רק על מעטפות ממש-
ואם ההזמנה הוא מקופל כזה עם מדבקה במקום מעטפה הם לא שמים חותמות
ולמה לא לקנות מדבקות בולים
1-2 ונגמר הסיפור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1301347:
רק על מעטפות ממש-
ואם ההזמנה הוא מקופל כזה עם מדבקה במקום מעטפה הם לא שמים חותמות
ולמה לא לקנות מדבקות בולים
1-2 ונגמר הסיפור.
לפי מה שידוע לי (כמעט בוודאות) אין שום הבדל
וליכנס לדואר ולגשת לפקיד הרבה יותר קל מלשבת ולהדביק בולים
במיוחד כאן שאני רואה שהענין לא מגיע להם בקלות, ומחפשים מישהו בתשלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1301358:
לפי מה שידוע לי (כמעט בוודאות) אין שום הבדל

לפי מה שידוע לי יש הבדל
אני זוכרת בוודאות שהגעתי פעם בדואר עם כמות גדולה של דואר (מעל 500) והם אמרו לי שאי אפשר, (אולי סיבה אחרת:confused:)
ופשוט ישבתי ודבקתי בולים....

• הוסף לסימניות
לא זכור לי בשמחות משפחתיות שלנו שהדבקנו פעם בולים,
וההזמנות היו כל פעם עם מדבקה, לא במעטפה
אולי יש הבדל באיזה סניף דואר

• הוסף לסימניות
ואם בכל זאת לאחר כל מה שנכתב תדביקו בצורה המסורתית, עיצה קטנה-
מרטיבים סמרטוט (או כל דבר אחר נקי) שיהיה לח אבל לא רטוב ממש פורסים על השולחן ומתחילים בעבודה...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1301391:
ואם בכל זאת לאחר כל מה שנכתב תדביקו בצורה המסורתית, עיצה קטנה-
מרטיבים סמרטוט (או כל דבר אחר נקי) שיהיה לח אבל לא רטוב ממש פורסים על השולחן ומתחילים בעבודה...
בהצלחה

ממש לא!
באותו מחיר קונים בולים = מדבקות וזהו...
מי משתמש היום בבולים שצריך להרטיב???

ודרך אגב,
כמיטב ידיעתי שרות ההחתמה של דואר ישראל הופסק.
כיום, גם אם מביאים כמות דואר לסניף, יש צורך להדביק שם בולים
או לשלם עמלה נוספת ואז הפקידים עושים את העבודה במקומכם בזמנם הפנוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1301416:
ממש לא!
באותו מחיר קונים בולים = מדבקות וזהו...
מי משתמש היום בבולים שצריך להרטיב???
אכן, כבר מזמן לא נתקלתי בבולים שצריך להרטיב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1301516:
אכן, כבר מזמן לא נתקלתי בבולים שצריך להרטיב...

הלוואי... כנראה אתם לא משתמשים הרבה. הבולים הרגילים ששווה ל-2 ש"ח אכן כבר מדבקות, וגם כן, 1 ש"ח 50 אג' ו-30 אג', אבל הרוב האחר צריכים להרטיב.
ולגבי ההחתמות במקום בול, יש מחלקה למעטפות ממויינות לפי אזורים/עיר וכו', אז לא צריך בולים, וגם בכמות מ-3000 מעטפות כל השאר יש את המעטפות המבויילות / לשים בולים.

• הוסף לסימניות
אז אתם כנראה לא יודעים...
יש אנשים ששולחים הזמנות יוקרתיות, והם דווקא כן רוצים בולים.
זה חלק מהלוּק של המעטפה.

ומי שמעוניינת בעבודה היום בין 2 ל-4 אחה"צ, יכולה לפנות.

• הוסף לסימניות
אם מדובר בכמות גדולה כל פעם אפשר להביא את המעטפות והבולים למרכזי מעש לאנשים מיוחדים
כמו בית חם, אהל שרה ושיח סוד , הם עושים זאת באגורות ממש לכל מעטפה

• הוסף לסימניות
בב"ב בסוכנות הדואר ברח' הרב שך, לפי מיטב ידיעתי ניתן להביא כמויות קטנות, והם מדביקים בולים בשעת הפנאי, ללא עלות נוספת,
למי שי כמויות גדולות מאוד (מעל 3000 או 1000 בחריג או 50 בחו"ל) צריך להרשם בדואר ל'דואר כמותי' ואז ניתן להביא רק לסניף המרכזי, וניתן גם לשלם בהו'ק פעם אחת בחודש על כל המשלוחים, לאחר שרשומים, ניתן להביא כל כמות, אפי' מאוד קטנה, ושלוחים עם 'הצהרה' ללא בולים, אך צריך שיודפס על המעטפה בםינה הימנית ריבוע שבתוכו יופיע P.P. ומס' האישור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה