דרוש מידע יודעים לספר (מל' תספורת)? בואו לתרום ידע לטובת כולם!

מצב
הנושא נעול.
לוטובת חברי הפורום, אם תוכלו להעלות תיעוד או הדרכה של התספורת, פשוט לתרום מהידע שלכם לאחרים.
תספורת חסידית, תספורת ליטאי, תספורת חב"ד.

תודרה רבה

לוטובת חברי הפורום, אם תוכלו להעלות תיעוד או הדרכה של התספורת, פשוט לתרום מהידע שלכם לאחרים.
תספורת חסידית, תספורת ליטאי, תספורת חב"ד.

תודרה רבה

עם הסרטונים שהעלו בפורים זה מה שקורה....

לחלק מהאנשים יש חיבור בין השיער שמאחורה לבין הזקן בסוג של פס כזה לרוחב הצוואר שמגיע מהשיער האחורי עד לזקן, יש בעיה להוריד אותו?
שאלה שניה, בציבור החסידי עד כמה שידוע לי לא נהוג להוריד או לקצץ זקן, מה לגבי לסדר ולקצץ שפם?

יש לך אפשרות לשלוח לו באישי?
לא
לחלק מהאנשים יש חיבור בין השיער שמאחורה לבין הזקן בסוג של פס כזה לרוחב הצוואר שמגיע מהשיער האחורי עד לזקן, יש בעיה להוריד אותו?
שאלה שניה, בציבור החסידי עד כמה שידוע לי לא נהוג להוריד או לקצץ זקן, מה לגבי לסדר ולקצץ שפם?
את הראשונה לא ממש הבנתי
את השניה לא ידוע לי על בעיה, בפרט אם זה מפריע

לא

את הראשונה לא ממש הבנתי
את השניה לא ידוע לי על בעיה, בפרט אם זה מפריע
הראשונה, יש אנשים שיש להם פס שיער כזה למטה מתחת לאוזן בצוואר שסוג של מחבר בין השיער האחורי לזקן, זה הכוונה, אולי אחרים יבינו את כוונתי.
ב. כלומר, זה נהוג שם לסדר שפם?

הראשונה, יש אנשים שיש להם פס שיער כזה למטה מתחת לאוזן בצוואר שסוג של מחבר בין השיער האחורי לזקן, זה הכוונה, אולי אחרים יבינו את כוונתי.
ב. כלומר, זה נהוג שם לסדר שפם?
אם הבנתי נכון - יש כאלה שמורידים אבל לא צמוד למקום של הזקן, אבל אני לא בטוח שהבנתי טוב
בנוגע לשפם, הרבה עושים, אבל בדרך כלל לא בצורה בולטת מדי, רק מורידים את הקצוות עם מספריים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה