יודעים מה זה?

• הוסף לסימניות
מכירים?
איזה בורות יש לי...

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 60.5 · צפיות: 10
  • 11.jpg
    KB 37.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מצלמת אינטרנט
מצלמת דרך לרכב

קבצים מצורפים

• מצלמה 1.png
    KB 48.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
האם הם באים תחת קטגוריית - גאדג'טים?

• הוסף לסימניות
מצלמת דרך = אם כל הגאדג'טים...
מצלמת אינטרנט, יש אנשים שזה חלק מהחיים שלהם...ויש שזה גאדג'ט.

• הוסף לסימניות
מעולה. תודה על ההדרכה.
(זה גם סוג של גאדג'ט??..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1047824:
מכירים?
איזה בורות יש לי...

אפרופו בורות...
בורות זה לא משהו שאתה לא יודע, ושואל.
בורות זה לתת נאום חוצב להבות או ייעוץ על משהו שאתה לא מבין בו כלום.

• הוסף לסימניות
ההגדרה של בור
ואין קשר בין זה לבין נאום חוצב או לא חוצב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagy;1048096:
ההגדרה של בור
ואין קשר בין זה לבין נאום חוצב או לא חוצב.

תודה, אני יודע מה ההגדרה המילונית של בור ובכל זאת אני חושב את מה שכתבתי.
הבסיס לדעה שלי:
אנחנו מעסיקים אנשים עם צרכים מיוחדים ברמות שונות של מוגבלות אנשים מקסימים שנותנים את הנשמה בעבודה וכל פעולה פשוטה היא מאמץ עילאי בעבורם. בעסק שלנו יש שלט שבו כתוב:

נכה? נכה הוא לא מי שלא יכול לעשות כל פעולה.
נכה באמת הוא מי שיכול לעשות הכל ולא עושה עם זה דבר"

• הוסף לסימניות
דאלארס, מה הקשר בין זה לבין נאומים חוצבי להבות?
וכמובן זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, גם אם זה לא נכון לגבי מושג כלשהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה