כללי יודעי דבר - מה הפונט טקסט באנגלית.

• הוסף לסימניות
אני שנים מחפש את התשובה, למען השם, מה הפונט המקביל לפרנקריהל \ נרקיסים באנגלית.
כן, אני יודע שיש מלא פונטים קריאים מקובלים באנגלית. וכן, שפונט קריא הוא בדרך כלל סריפי.

תכל'ס, מה הפונט או הפונטים שלכל הדעות הם הקריאים והמובילים לטקסט. (לא למסך).
אם אתה יודע, זה יהיה ממש מצוין שתשתף את כולנו!

ולמען התועלת הכללית, אם אתה ממש בקיא, ויכול לציין לנו מה הפונט טקסט הטוב ביותר מתוך החינמיים שיש ב'גוגל פונטס' זה יהיה לעזר רב ביותר וביותר!

תודה!

• הוסף לסימניות
אההם, אין פה כמה מעמדים אמריקאים?
@ניוגראף אתה בטח מכיר כמה.

• הוסף לסימניות
כמדומני סווניר
יש לו גם כמה וכמה משקלים
ראיתי הרבה ספרים שמעומדים בו
וגם - עשיתי בעצמי ספר אחד כזה...

• הוסף לסימניות
איך כותבים את זה באנגלית? חינמי?

• הוסף לסימניות
souveni

• הוסף לסימניות
מישהו המליץ לי על הפונט Minion Pro של אדובי.
או על berkeley-old style מישהו יודע אם זה טוב באמת?

• הוסף לסימניות
אני חושב ש-times new roman הוא פונט טוב באנגלית, והאיטליק שלו יפהפה
(לעומת גירסתו העברית שהיא פרנקריהל שהרסו אותו)

• הוסף לסימניות
המאמר הזה היה לי לעזר.
https://www.thebookdesigner.com/2012/06/picking-fonts-for-your-self-published-book/
@אברהם הוא מתייחס שם לפונט ההוא
קראתי מה שהוא טוען.
עדיין לדעתי הוא קריא גם בספרים, ובעיניים שלי הוא לא פחות קריא מ-minion שנמצא בהרבה ספרים.
אבל באמת למיניון יש יותר משקלים אז אולי הוא עדיף

• הוסף לסימניות
תכל'ס, מה הפונט או הפונטים שלכל הדעות הם הקריאים והמובילים לטקסט. (לא למסך).
אם אתה יודע, זה יהיה ממש מצוין שתשתף את כולנו!
תודה!

תכלס, אין כזה דבר נקודה. יש לפחות 50 פונטים קלאסיים לטקסט רץ. הם ברובם מבוססים על פונטים איטלקים שנוצרו בסוף המאה ה-15 ועל הפונטים שהתפתחו מהם בשנים שחלפו מאז.
(אם יש פרנקריהל 1 עבור 10 מיליון דוברי עברית, תבין שיש 100 פרנקרילים עבור 1000 מיליון דוברי לועזית).

• הוסף לסימניות
כן, אני יודע שיש מלא פונטים קריאים מקובלים באנגלית. וכן, שפונט קריא הוא בדרך כלל סריפי.
ולמען התועלת הכללית, אם אתה ממש בקיא, ויכול לציין לנו מה הפונט טקסט הטוב ביותר מתוך החינמיים שיש ב'גוגל פונטס' זה יהיה לעזר רב ביותר וביותר!
@אריאל וו זה בדיוק מה שכתבתי.
יש מאה 'פרנקרילים' ומאות אלפי פונטים שהם לא. והכל נראה לנו אותו דבר.

אדרבה, אם תוכל לכתוב את המועדפים שלך לעימוד ספר\ עיתון \ חוברת, עדיף מאוד חינמיים זה יהיה התועלת הכי גדולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה