הייתי מבליע את העמוד בארון ושם שם ארון גדול, מיטות מתחת לחלון נפתחות כלפי הפתח, מיטת תינוק ומכתביה במקום של הארון הקיים ובקיר לימינו - תלוי בפתיחת המיטה כמובן.
נכון מאד, טעיתי שיערתי את העמוד לא נכון.הרוחב של החדר 2.6 ז"א העמוד הוא כ40 , אורך מיטה לא פחות מ 1.9 זה יצור מצב שכשהמיטות פתוחות אין גישה לארון והחלק שאחרי העמוד לא יהיה נגיש באופן קבוע.
לא נראה הכי נכון
חנקת לה את הסלוןהיות ואני לא יודעת את הצרכים שלכם, קחי את דבריי בערבון מוגבל...
אם את מחפשת ניצול חלל, וחיסכון בטיילת מיותרת, תפתחי את הרעיון הזה:
נ.ב
מהם היציאות המסומנות ב- ס.שאלה?
צפה בקובץ המצורף 1321131
דבר ראשון, אצטט את דבריי מהודעה קודמת:1)חולקת על דעתך המקצועית. זה אמור להיות ח.ילדים. לא מיקום מוצלח. אלא אם כן הופך לח.אורחים.
היות ואני לא יודעת את הצרכים שלכם, קחי את דבריי בערבון מוגבל...
תודה לכולן!היות ואני לא יודעת את הצרכים שלכם, קחי את דבריי בערבון מוגבל...
נ.ב
מהם היציאות המסומנות ב- ס.שאלה?
צפה בקובץ המצורף 1321131
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים