מידע שימושי יוזבד, לא נמאסת!!

מצב
הנושא נעול.
מאמינה שהיא לא התכוונה אליהן כן?
בכל מקרה עולם הקוסמים מדומיין לחלוטין.
על אף שבעולמינו הקטן ישנם אנשים אשר עדיין חושקת נפשם להתמיין לגריפינדור או לחילופין לטוס על מטאטא באמצע משחק קווידיץ' סוער...
יופי.
גם סעיף ב' בחוק האמור התממש.

מאמינה שהיא לא התכוונה אליהן כן?
בכל מקרה עולם הקוסמים מדומיין לחלוטין.
על אף שבעולמינו הקטן ישנם אנשים אשר חשקה נפשם להתמיין לגריפינדור או לחילופין לטוס על מטאטא באמצע משחק קווידיץ' סוער...
אני בטוחה...
ולכן התלבטתי אם להוסיף בסוגריים שמכל הנאמר, רולינג, כנראה לא באמת יודעת כלום,
ומבחינתה היא יצרה עולם

היישר מוויקי (או מהמכלול במקרה הזה)
התורה אוסרת על כישוף, ואף גזרה דין מוות על העוסקים בו, כנאמר: "מכשפה לא תחיה" (שמות, כ"ב, י"ז). שני מקרים ידועים של ציד מכשפות מהמקורות הם: הרג המכשפות שנעשה בידי שאול המלך, עליו מסופר בביקורו אצל בעלת האוב בעין דור (ספר שמואל א', פרק כ"ח), ובתלמוד מסופר על רבי שמעון בן שטח שהרג שמונים מכשפות ביום אחד באשקלון כהוראת שעה.
אני בספק אם מדובר על אותם סוגי כשפים המתוארים בסדרה המדוברת

לדעתי,
היא תמשיך את הסדרה בדרך אחרת. חדרי בריחה כפי שכבר קורה, אולי סרט? לא נראה לי, כי הדמויות גבריות. משהו כזה.

(אוף, איך נסחפתי לדיונים האלה!!!)

לדעתי,
היא תמשיך את הסדרה בדרך אחרת. חדרי בריחה כפי שכבר קורה, אולי סרט? לא נראה לי, כי הדמויות גבריות. משהו כזה.

(אוף, איך נסחפתי לדיונים האלה!!!)
פעם נאמתי,
שכשאני יביים סרט, הראשון יהיה על גלות מצריים, והשני על ממלכה במבחן,
קשה, אה ;)

אולי סרט? לא נראה לי, כי הדמויות גבריות. משהו כזה.
זה יכול להיות מטורף
ניתן לעשות ממש הפקה ברמה גבוהה מאד
אבל כמו שציינתם, כיון שזה רק לגברים, ההשקעה בציבור החרדי, לא שווה את הכסף.
וחבל

זה יכול להיות מטורף
ניתן לעשות ממש הפקה ברמה גבוהה מאד
אבל כמו שציינתם, כיון שזה רק לגברים, ההשקעה בציבור החרדי, לא שווה את הכסף.
וחבל
לא הבנתי למה,
וכי נשים לא יכולות לצפות בסרטים שמשחקים בהם גברים?

לא הבנתי למה,
וכי נשים לא יכולות לצפות בסרטים שמשחקים בהם גברים?
בחו"ל מקובל להפיק גם לגברים- כמו ה"אונטרן".
יש מלא גברים שמעריצים את "ממלכה במבחן" וירוצו לראות...

לא להקרין סרט שמופעים בו גם גברים...
אבל לביים רק גברים, ז בטח יהיה לוגיסטיקה ענקית...
או שזה יצא גרובייס
מה יעשו עם אונמר :(?
היא לא יכולה לוותר על מקום של כבוד בסרט...

בחו"ל מקובל גם אצל גברים- כמו ה"אונטרן".
יש מלא גברים שמעריצים את "ממלכה במבחן" וירוצו לראות...
בארץ זה לא מקובל
אבל שתבינו שכדי שזה באמת יהיה ברמה
עם כל התלבושות, צבא, טירות, וארמונות. זו השקעה של מליונים רבים מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה