יוזמה: אתר חדשות ללא תמונות

• הוסף לסימניות
לצערינו אנו חווים בזמן האחרון מקרים קשים ל"ע של פיגועים, העולם התקדם היום ומכל אירוע שכזה יש תיעוד, אם זה ממצלמות אבטחה, אם זה מכוננים של ארגון זה או אחר או סתם סקרנים שנאספים ומצלמים,

התמונות הם תמונות קשות, דם, גופות, זוועה ממש.
התמונות דולפות מהר מאוד לרשת, ומועלות לאתרים, ולצערינו האתרים החרדיים נסחפו גם הם לטרנד, ומעלים תמונות כפי שנוכחנו היום לראות באתרים החרדיים.

הבעיה קשה, קשה מאוד, רבים נחשפים שלא מרצונם לתמונות אלו, התמונות מזעזעות כל נפש, ואלו מופיעות גם באתרים כשרים שפתוחים בסינונים הכי טובים שיש היום בשוק,

חשבתי על יוזמה, יוזמה שאולי תתן מענה לכל מי שרוצה להתעדכן גם בשעות קשות שכאלו, וגם לשמור על נפשו לבלתי תזין עיניו במראות הקשים, שיהיה מי שירים את הכפפה ויפתח אתר לטקסט בלבד, מבזקים מכל האתרים הרלוונטים אבל ללא תמונות כלל וכלל.

ויהי רצון שלא נדע עוד צער.

• הוסף לסימניות
מצטרפת
כמובן בתנאי שהתוכן נקי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1433041:
מצטרפת
כמובן בתנאי שהתוכן נקי

ברור שתכנים נקיים, זהו תנאי כפול ומכופל!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שכדאי לשלב את זה בתוך פרוג, [כמובן בלי אפשרות להגיב ולפתח דיון].

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שכדאי לשלב את זה בפרוג, משום שיש כאן הרבה כאלה שחסום להם כל האתרים של החדשות, וחבל לחשוף אותם לאתרים של חדשות.

• הוסף לסימניות
נו מה הבעיה?.
תפתח כאן אשכול כמו שנפתח כל פעם שיש מקרה ואם עולה תמונה לא ראויה יש לחיצה של להגדיר אצל המערכת על תוכן לא טוב.
אולי אפשר לפתוח פורום נפרד 'חדשות' ולא באיש את רעהו.
לא מצאתי את המצאת המאה.

אשמח להחכים.

• הוסף לסימניות
יש לי נקודות להא/עיר

1. מי שקורא לאתרי חדשות חרדים הוא זה שמתאכזב...

2. אני חושבת שפה בפרוג מתעדכנים על כל דבר שקורה בד"כ בלי תמונות, אז מה צריך יותר מזה?

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד לפרוג, עדיין לא כולם חברים בפרוג ולא כולם מסווגים את פרוג כאתר חדשות, אז הבשורה היא לכלל הציבור שעדיין לא זכה להכיר את פרוג.

• הוסף לסימניות
מה אם מבזקי חדשות 24 במייל?

• הוסף לסימניות
האמת שלמי שמסתפק בעדכונים קצרצרים חדשות 24 זה מספק, למי שרוצה עדכונים בצורה רחבה יותר אולי היוזמה של האתר תתן מענה.

• הוסף לסימניות
בלי תמונות ובלי תגובות

• הוסף לסימניות
אם הבעיה היא רק תמונות,
בדפדפן של גוגל ניתן לחסום תמונות.

• הוסף לסימניות
מה שאני חושב שאולי יכולים לבקש מנט-נקי שיוסיפו פרט להסינון שלהם שיהיה מבזקי חדשות בלי תמונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה