דרוש מידע יוזמה: זוג צעיר שמגיע להורים להתארח, שיביא איתו את מוצרי הח"פ

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
או לשטוף כלים במוצ"ש..
זה גם רעיון...
לקנות חד"פ לשבת שלימה שמגיעים מלא משפחות----
לי נשמע מטורף.

אני עד היום אצל השוויגער שלי עושה כלים כל מוצ"ש,
כי משום מה רק שאנחנו מגיעים היא עושה זכוכית:rolleyes:
בשאר משקיעים חד"פ;)
בת'כלס, זה לא נורא בכלל...

• הוסף לסימניות
עדיין העוף הבשר השתיה החלות וכו' עולים יותר מחד פעמי.....

• הוסף לסימניות
@זושא כץ
לא נראה לי שהבעיה של ההורים זה עם הזוצי"ם אלא עם המשפחות הגדולות עם 7+ ילדים (ולהגיד להם שיביאו זה קשה יותר מההורים לפעמים)

יש לי רעיון אחר להשתמש בכלי זכוכית ורק לשטוף את הכלים במקום ההורים ...

• הוסף לסימניות
ואז בקבוצות המיילים שלכם
בבקשה להעביר:
נמצאה ביום שישי בקו 402 שיצא מב"ב בשעה 15:20
(תמונה של כפית ח"פ)
הלוואי הלוואי ויתחילו באמת להעריך גם את הדברים הקטנים האלה ולא יגידו 'עזבו כולה כפית ח"פ'...

• הוסף לסימניות
כך נחסוך להורים את העלות הגבוהה ונשתתף איתם בעלויות

כמתארגנים ביום ה' , צועדים להם הזו"צ לחנות הח"פ ומביאים 2 שרוולי כוסות, 2 חבילות צלחות דגולות, 2 קטנות, 2 קערות סלט ו2 חבילות לפתניות.
לא יודע אם אתה צוחק או רציני,
בכל אופן במידה ואתה רציני, כנראה אתה מדבר בתור הילד/הזו"צ, ולא בתור ההורה, נראה לי ההורים יפגעו רק מהרעיון. למה רק ח"פ, תביא איתך גם את האוכל, גם טישו וכו', יעשה ממש הרגשה טובה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה