יוטיוב לא עובר אוטומטית?

• הוסף לסימניות
אגב, @רחלה. סליחה שאני מפנה אותך לפה
אפשר לעשות סקר בגוגל ולשלוח קישור וכל האנשי קשר

• הוסף לסימניות
היה והופסק גם לי

• הוסף לסימניות
היה דיונים בנטפרי על זה, חלק התלוננו שזה מציע דברים לא ראויים (למרות לא נפתח), לא ידוע אם בגלל זה הפסיקו....

• הוסף לסימניות
היה דיונים בנטפרי על זה, חלק התלוננו שזה מציע דברים לא ראויים (למרות לא נפתח), לא ידוע אם בגלל זה הפסיקו....
ברצינות? אם כך נראה לי שזה קצת הגזמה
כאילו מה? מציע? זה לא סיבה לסגור
אבל טוב, מה אפשר לעשות, סינון זה לא תמיד קל אבל שווה

• הוסף לסימניות
מה שכן אני אהבתי את זה נורא
כי זה הביא לי על כל סירטון חמוד שראיתי עוד אחד מאות סגנון

• הוסף לסימניות
יש בזה משהו, אפילו שזה בעצם לא מפעיל את השיר הלא טוב, עדיין זה נותן "מושגים" לכאלה שלא מכירים את זה.
נהניתי שזה עבר לשיר הבא, אשמח אם רק זה יחזור בלי הטור בצד שמאל.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
לדעתי מלבד החיסרון בהצעות לא ראויות, עצם הגדרת נטפרי הוא שיהיה לשימוש נצרך ולא לבילוי, ואם כשאתה בוחר סרטון זה מציע עוד אחד, מאבדים את המטרה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה