- הוסף לסימניות
הסייבקס ביזי אחת העגלות הטובות בשוק היום, יציבה ממשהאם העגלות הללו מספיק יציבות?
הסייבקס ביזי אחת העגלות הטובות בשוק היום, יציבה ממשהאם העגלות הללו מספיק יציבות?
אחרי בירורים של חודשים קניתי ביזי ואין מרוצה ממני.אם יש לי מעלית ואני צריכה לתינוק בן חצי שנה שישן אצל המטפלת
האם הייתם ממליצים על היויו 2? היא יציבה ולא נופלת?
מה עם הגגון-מספיק מצל מפני השמש?
מה בעצם התועלת של היויו החדש מלבד שפחות שוכב?![]()
איפה?אפשר להשיג ב950
תינוקיו- רמות ירושליםאיפה?
רהיטי אוראיפה?
אבל כמה שכיבה זה?ביויו3 יש
ש עכשיו בבילינד יויו ממש בזול 1290₪היי אשמח לעזרתכם, איפה אני יכולה למצוא עכשיו עגלת יויו זולה? או אולי בשילב דרך ההסתדרות או משהו.. .
זה היויו 2י
ש עכשיו בבילינד יויו ממש בזול 1290₪
שווה ממש.
ככה שלחו לי במייל אין לי כלל אחוזים שם....
עזרת לי,אני קניתי יויו 2 ושדרגתי את הגגון ליויו 3 כדי שיצל יותר
ומה רע בו?זה היויו 2
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מאיר ומלי, שירה שבלב, אסטרטנאוטית ועוד 30 משתמשים33 //