מידע שימושי יויו איפה קונים הכי זול?

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
2000 כמדומני
אבל מודעת למחיר הנמוך ביותר שהם נותנים

• הוסף לסימניות
המחירים מאוד עלו בזמן האחרון
ואם לא די בזה עכשיו גם הניילון לעגלה מגיע בנפרד
בכל אופן בניו בורן בבני ברק עולה 1950 לא כולל ניילון (עוד 135 כמדומני) ואפשר לדבר איתם עוד על המחיר

• הוסף לסימניות
המחירים מאוד עלו בזמן האחרון
ואם לא די בזה עכשיו גם הניילון לעגלה מגיע בנפרד
בכל אופן בניו בורן בבני ברק עולה 1950 לא כולל ניילון (עוד 135 כמדומני) ואפשר לדבר איתם עוד על המחיר
כנראה רק הטיולון, בלי אמבטיה...

• הוסף לסימניות
בייבי לנד בבני ברק אני קניתי לפני חדשיים ב 1900. הכי זול שמצאתי.

• הוסף לסימניות
שמעתי על מישהי שקנתה בשילב באילת, יצא 1600
יש אפשרות להטעין כרטיס של ארגון המורים\ הסתדרות המורים ב40%, בתוספת הנחת מע"מ של אילת
זה הכי זול
יש סיכוי שיצא לה 1400, לא בטוחה

• הוסף לסימניות
שמעתי על מישהי שקנתה בשילב באילת, יצא 1600
יש אפשרות להטעין כרטיס של ארגון המורים\ הסתדרות המורים ב40%, בתוספת הנחת מע"מ של אילת
זה הכי זול
יש סיכוי שיצא לה 1400, לא בטוחה
יש עוד דרכים?
אם אין כרטיס...
היכן הכי זול באילת?

• הוסף לסימניות
יש עוד דרכים?
אם אין כרטיס...
היכן הכי זול באילת?
אני הזמנתי באמזון עם משלוח בארה''ב מהיר מהיר
יצא לי 1700
אם אין לך מי שיביא לך אז לא נראה לי יוצא שווה

• הוסף לסימניות
הכרטיס של ארגון המורים לא תקף במבצעים בשילב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה