כל אחת מעדכנת נכונה - לפי הניסיון והסקר שלה.נכתב ע"י miri;2373517:תמשכנה לקנות עגלות כאהבת נפשכן אבל מי שמבקשת פרטים תעדכנו נכונה,
דינה
למה זה עמוק עמוק במחסן??לאחותי יש את שתיהם. המקלרן במצב חדש עמוק עמוק במחסן...
אגב המקלרן שלה למכירה.
כי היא מרוצה פי 100 מהיויולמה זה עמוק עמוק במחסן??
אבל למה? במה היויו יותר טובה?כי היא מרוצה פי 100 מהיויו
קדימה,הכל נכון,
ואגב, יש עגלות מקסימות וט-ו-ב-ו-ת בעלי אקספרס, ברבע מחיר. חיקוי של מותגי על.
קניתי וממליצה בחום רב....
איפה את מכניסה את שני הילדים בדיוק?לי יש את היויו כבר 2 שנים מרוצה מאוד
נוסף על כל המעלות שמנו פה
אני סוחבת עליה באופן קבע 2 ילדים בן 4 ובת 2 ילדים לא קטנים
נראת כמו חדשה
בתחילה חשבתי שאני נסחפתי אחרי מותג לאחר שימוש נוכחתי לראות שאין כמוה
ויש לי נסיון עשיר עם עגלות 7ילדים בלער
יש לך את המקלארן אטום?? העיצוב שלה כמו היויו בדיוק.לי יש את שתיהן - המקלארן מלפני 4.5 שנים והיויו חצי שנה ואל תשאלו למה יש לי שתים
שתיהן מאד מומלצות
בגדול היויו יותר זורמת וכפית להובלה , והיא מאד נוחה לילד ! לא פחות ממקלרן אם לא יותר , והעיצוב כמובן....
המעלה של המקלרן שאפשר לישון איתה כמו שנת לילה למי שרלונטי ,
מבחינת חוזק לדעתי אין הבדל שתיהן מעולות (בינינו אף אחד לא באמת רוצה עגלה ל-10 שנים)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים