התייעצות יויו סיני

• הוסף לסימניות
מה עושים הבת שלי הלכה לקנות יויו סיני ב40 שקל
היא הספיקה רק לרדת עם זה למטה וכבר תוך זריקה זה נשבר
מה עושים ללכת לחנות? זה יעזור?

• הוסף לסימניות
קונים יויו פייתון??? הלכתם למוכר?

• הוסף לסימניות
באסה
אבל המקוריים עולים בין 90 ל 120
על השאר כנראה לא שווה להשקיע גם את הכמה עשרות

• הוסף לסימניות
מה עושים הבת שלי הלכה לקנות יויו סיני ב40 שקל
היא הספיקה רק לרדת עם זה למטה וכבר תוך זריקה זה נשבר
מה עושים ללכת לחנות? זה יעזור?
תנסו ללכת לחנות להתלונן ותראו מה הם יגידו, איך אפשר לדעת מראש אם זה יעזור או לא?

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו את הפלסטיק ולא נשבר לנו כבר כמה חודשים, גם הפלסטיק לא אמור להישבר בכניסה לחנות.

• הוסף לסימניות
בביס של הבת שלי הזמינו אמבולנס לילדה שנפל עליה יויו סיני על הראש
ואסרו עליהן להביא את זה לביס בצדק.
אין לי מושג איך זה נגמר אבל תחשבו על משו אפילו קל שנופל מגובה עצום ואם זה חזק נופל מגובה עצום
ה' ישמור!!!
כותבת את זה אמא שיש לילדים שלה יו יו סיני כמה סוגים חלק עלו יקר וחלק מהזולים
ולא מרשה להם לשחק אלא אם כן הם עושים רק נמוך ורק בהשגחה
אז הם מעדיפים לא לשחק בזה וזהו.
צריך להכניס את זה למודעות כמה זה מסוכן ואף אחד לא רוצה שזה יפול על הילד שלו או משהו אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה