דרוש מידע ***יולדת? מגיע לך!***

• הוסף לסימניות
עוד

• הוסף לסימניות
את ערכת צעדים ראשונים מקבלים ללידה ראשונה ושניה. מזמינים בטלפון ואז אפשר לבקש מהדרין ההזמנה כוללת הדרכה על המוצרים שהיא מכילה.
אחפש את המספר ואעלה אותו או שתגגלו "צעדים ראשונים"
שיהיה במזל טוב!

• הוסף לסימניות
את ערכת צעדים ראשונים מקבלים ללידה ראשונה ושניה. מזמינים בטלפון ואז אפשר לבקש מהדרין ההזמנה כוללת הדרכה על המוצרים שהיא מכילה.
אחפש את המספר ואעלה אותו או שתגגלו "צעדים ראשונים"
שיהיה במזל טוב!
אשמח אם תכתבי את המספר. יודעת כמה זמן מהלידה אפשר להזמין?

• הוסף לסימניות
1-700-550-118

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי את של צעדים ראשונים עם סימילאק ואהבתי
וכן את של סופרפארם וגם היה ממש נחמד לטעמי
רק הבקבוק של מאם לבד עולה 30 ש"ח ועל כל הערכה שילמתי 15 ש"ח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שילב - די שווה, בקבוק ומוצץ של מאם + דוגמיות
צעדים ראשונים ממש שווה יש לי מספר אחת חרדית שמגיעה 054-2284879 רק תדגישי לה סימלאק מהדרין
סופר פראם - לפני שנתים ממש התאכזבתי ,אח"כ לא ניסיתי שוב

• הוסף לסימניות
צעדים ראשונים ממש שווה יש לי מספר אחת חרדית שמגיעה 054-2284879 רק תדגישי לה סימלאק מהדרין
היא מגיעה לכל הארץ?

• הוסף לסימניות
איך מקבלים את של שילב?

• הוסף לסימניות

בשילב צריך לקבל קוד ב SMS ...
אם יש לי רק מכשיר כשר, יש דרך אחרת?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לבוא עם המכשיר? או שמספיק להעתיק את הקוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה