צילום שחור לבן יום אחד תדע

• הוסף לסימניות
חזק.

• הוסף לסימניות
יווו נוגע ללב!!!
המילים... חזקות בטירוף!!!!! (קצת מסתדר לי למצב - יום הזיכרון... ההרוגים בדרום...)
והתמונה מושלמת!!!!

• הוסף לסימניות
כפילות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יווו נוגע ללב!!!
המילים... חזקות בטירוף!!!!! (קצת מסתדר לי למצב - יום הזיכרון... ההרוגים בדרום...)
והתמונה מושלמת!!!!

תודה לכולם,
הודעה שקיבלתי באישי הבהירה לי שאולי המסר בתמונה לא מספיק ברור
והמשפט שלך חיזק את זה. זה לא קצת מסתדר למצב... זה בדיוק משל למצב.
אני מעלה את זה כן לטובת אחרות שאולי לא שאלו אך תמהו ולא הבינו את המשל

והנה ההערה:

בד"כ אינני אחת שמבקרת, אך הפעם חשבתי שזה חשוב.
מאוד חסרה הרכות בתנוחה של התינוק, זה נראה שהאמא חונקת את התינוק. זה בכלל נראה אחיזה של אחות או רופאה בבית חולים- לא חושבת שהמילים שרשמת- שהם מדהימות, מתאימות לתמונה.
הרבה ברכה והצלחה.

והנה תגובתי:
שוש
המילים שכתבתי לא רכות בכלל, וזה אמור להראות אחיזה של אחות. להזכיר חויה של לידה וכאב.
באנלוגיה ליום הזכרון ולכאב שבחבלי לידתה של מדינה כשהכוונה לחיים שאבדו ... ולאלה שנפלו. שמתוך זה צמחה המדינה.
אם את מכירה את הצילומי ניובורן שלי אז את יודעת שזה שונה מאוד מאוד מאוד מהסגנון הרגיל.

ומוסיפה עוד:
לקוח לעולם לא יקבל תמונה של ילד שלו בוכה
גם כאן כשהתינוק פרץ בבכי מייד הרגענו אותו. אבל את התמונה שמרתי כי היא ישר נגעה בי. ומספרת יפה את הסיפור שרציתי

• הוסף לסימניות
מדהים...
ובמיוחד אחרי שהסברת מה עומד מאחורי המילים!
עוררת לי פתאום את העובדה הזאת...
שמישהו עבד קשה להביא אותנו לעולם...

• הוסף לסימניות
טוב שכתבת הסבר
כי חושבני שהיא אמרה בקול את מה שחשבו כאן בשקט.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יעל.
זה עוצמתי . חזק.
התמונה והמילים שמשלימות.

מעביר את המסר ומחזיר כל אמא ישר להתרחשות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה