יום בריא מתחיל ב

• הוסף לסימניות
ארוחת גרנולה.
יום טוב!

קבצים מצורפים

• DSC_7272-2.jpg
    KB 235.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
מזכיר לי את הבית של סבתא :)
מקסים

• הוסף לסימניות
יפה.
ההערות שלי:
1. הגוונים מידי צהובים
2. שקילת התה אהמממ... לא כל כך מגרה
3. גרנולה למיטב ידיעתי מקובל לשים ביוגורט ולא בחלב (זה לא נמס כמו דגני בוקר) נראה קצת מוזר שזה שוחה בחלב
4. מפריע לי שהכלי הימני לא חד.

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
חמוד...
קצת חבל שהמפה לא מתוחה כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
גרנולה הולך גם עם חלב
התה באמת לא נראה טוב

• הוסף לסימניות
התמונה הזו מגרה אותי עכשיו לשבת על כוס תה עם גרונלה.

הצבעים החמים השולטים בתמונה מתאים בדיוק ליום סגריר כזה

• הוסף לסימניות
הקומפוזיציה לא משו וגם הגוון הצהוב מציק לי בעיניים הייתי מצפה מתמונה כזו להיות עם אור רך של בוקר.

אבל כנראה שזה עניין של טעם :)

• הוסף לסימניות
בא לי לאכול מהגרנולה וזה מה שחשוב כאן בתמונה שזה יהיה מגרה, חוץ מהתה שלא נראה טוב, והמפה שלא מסודרת בא לי לאכול את הגרנולה עכשיו ממש מגרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה