דרוש מידע יום גיבוש לצוות במעון עזרה בתוכנית

• הוסף לסימניות
@יוכבד שטרן
אם את עדיין בקטע של התוכנית המקורית שבתחילת האשכול-
אז את המתוקים תעשי להתחלה-לפני הבריכה
ותשלבי שם גם פירות חתוכים קרים
אחרי שמחליפים בגדים-ארוחה מפנקת+תוכנית ברמה
(בעיקרון נשים יותר מתחברות לאוכל חלבי-לשיקולך.)
שי קטן בסוף-עם ברכה מעריכה
והביתה ברינה.

• הוסף לסימניות
היה לכם תוכנית טובה ביום גיבוש?
מחפשת תוכניות ט-ו-ב-ו-ת!!!
ליום גיבוש לצוות עובדות!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
סדנא מוספיה הרבה ליום גיבוש של נשים!!!!!!!
אני מעבירה סדנאות באפוקסי ובסובלימציה והזמינו אותי מספר פעמים לערבי גיבוש לצוותות וכולן נהנו עד הגג!
כי בסופו של יום הם חזרו עם משהו הביתה מהיום הזה .
היו כאלו שהכינו שעוני קיר, מברשת שיער, חבקים למפיות, מחזיקי מפתחות ועוד...........

• הוסף לסימניות
סדנא מוספיה הרבה ליום גיבוש של נשים!!!!!!!
אני מעבירה סדנאות באפוקסי ובסובלימציה והזמינו אותי מספר פעמים לערבי גיבוש לצוותות וכולן נהנו עד הגג!
כי בסופו של יום הם חזרו עם משהו הביתה מהיום הזה .
היו כאלו שהכינו שעוני קיר, מברשת שיער, חבקים למפיות, מחזיקי מפתחות ועוד...........
נשמע מענין ממש,
מה המחירים שלך?!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהכי מתאים לכן כאן-
תוכנית קריוקי .
פשוט חדר הקריוקי מגיעה עד אלייך.
כיף, צחוק, שחרור,חוייה.
גיבושש-
בקיצור כל מה שאת צריכה ליום כזה.
אם מענין אותך שלחי לי בפרטי!
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהכי מתאים לכן כאן-
תוכנית קריוקי .
פשוט חדר הקריוקי מגיעה עד אלייך.
כיף, צחוק, שחרור,חוייה.
גיבושש-
בקיצור כל מה שאת צריכה ליום כזה.
אם מענין אותך שלחי לי בפרטי!
בהצלחה!!
אופה!
אופה!
כל אחת משווקת את עצמה,
כל תוכנית יכולה להיות מעניינת ויפה,
אבל כל מפגש של צוות זה סגנון שונה......!
עכשיו תחילת שנה אנחנו רוצות משהו רגוע משהו להכיר, אז נשמע יותר מענין השעוני קיר וכ'ו,
ובטיול קיץ או ביום גיבוש של סתם יום בחורף יכול בהחלט להיות מענין קריוקי (די גיי....)
מנסיון של ניהול הרבה ערבי גיבוש....!!

• הוסף לסימניות
הקפצה של אשכול ישן :(
אבל אם כבר מחפשים, אז יש לי תוכנית מהממת לצוות
על חוף ים.
פעילות של ציור מנדלות על החוף
מתאים מאד לחורף לימים בהירים.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, תוך כדי חיפושים באתר.
מישהי יכולה להמליץ על סדנא שמתאימה ליום גיבוש (את שאר היום כבר יש לי) וכמובן המלצות ספציפיות.
אנחנו באזור הצפון, קבוצה קטנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה