דרוש מידע יום גיבוש לצוות -מענין?

• הוסף לסימניות
לנו היה טיול ברכב ספארי בעמק האלה ואז מסעדה בבית שמש

• הוסף לסימניות
אני מכירה גם את הוואדר טאג (פעילות של הרובה מים)
קחו בחשבון שנרטבים ממש, צריך להחליף הכל כולל נעליים.
(והאחראי והעוזרים שלו הם בנים)

• הוסף לסימניות
אפשר שיט ביאכטה עם ארוחת בוקר במרינה הרצליה- עשו לנו את זה פעם וזה היה מהמם!
ואז 100 ש"ח לכל אחת בקניות באיקאה שקרוב לשם- אולי ראשון לציון.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על קבוצה שהלכו על סגנון אחר,
נסעו לירושלים לקמפוס הקולינרי (יש אותו דבר בבני ברק)
והם בישלו ואפו שם עם שפיות ארוחת צהרים מדהימה
אח"כ ישבו ואכלו אותה במקום
הצוות נהנה עד הגג!!!!!!

• הוסף לסימניות
ב"ה

אבא שלי משווק את הפעילות הזו לציבור החרדי
וגם עוד פעילויות שמתאימות למה שביקשו כאן :)
ישראל הלפרין
058-4650348 20220711_112016.jpg20220711_111957.jpg

• הוסף לסימניות
אצלינו היה יום גיבוש לצוות קטן יותר 50 בערך
באזור לטרון - יש מפעילים של רובי מים (כמו רובי צבע ולייזר, רק במים) רציני עם מגן וחיישנים 2 קבוצות אחת מול השניה- היה כיף לא נורמלי
אח"כ בדי סיטי- מסעדה
ובאולם שם- תוכנית של משקפת מציאות מדומה.

היה ממש לעינין לא נסענו רחוק מידי והיה כיף.
יכולה לשלוח לי למייל פרטים שלך , רוצה יותר פרטים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה