יום הולדת לגיל 60

• הוסף לסימניות
מחפשת הפעלה
למסיבת יום הולדת של גיל 60
לאדם רציני :(

• הוסף לסימניות
לצערי לא מצאתי שם משהוא אקטואלי

• הוסף לסימניות
החידונאי יצחק עמיר

• הוסף לסימניות
מה צריך יותר מכוס תה ושמיכה חמה בגיל 60??????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;704652:
מה צריך יותר מכוס תה ושמיכה חמה בגיל 60??????
תתפלאי:)
בימינו אנשים בני שישים מתחילים קרירה ,לומדים ,מתקדמים...

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת
לא מצאתי כלום!

• הוסף לסימניות
לאיזה עדה?

אולי איזה פייטן , בדחן או משהו כזה

העיקר תביאו את כל המשפחה זה משמח מאד!!!!

• הוסף לסימניות
אשכנזי
ועוד רציני...

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות לו סרט מתמונות וקטעי וידאו מיום הולדתו ועד הלום... עשיתי כזה סרט מדהים ויפה, לאחרונה למשפחה מאוד מיוחדת וכולם שם התגייסו למערכת לשלוח תמונות נכדים שמחות משפחתיות ביחד איתו וכו'. אפי' עיצבו לשם כך לוגו שיופיע במהלך הסרט כולו.
אגב, שם בעל השמחה היה חסיד, רב חשוב בקהילתו.
אם תרצו סרט כזה, תוכלו ליצור איתי קשר במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא לאשכנזי
לא לרציני
ולא לאף אחד...
פעם הייתי בטיול באתר צניחה בחוף הבונים. (הלכנו לראות איך צונחים)
סבא של משפחה נחמדה אחת היה בן שישים, על החולצה שלו היתה מודפסת תמונה שלו בתור ילד וכיתוב: "סבא בן שישים" .
הארוע היה כזה: הסבא בן השישים עלה על מטוס הצניחה (ביחד עם עוד אי אלו צעירים ממנו ב40 שנה...) וצנח ממנו בעזרת מצנח ומדריך.
בנתיים כשהוא התכונן לצניחה הכינה כל המשפחה שלט ענק ענק שכתוב עליו "מזל טוב לסבא בן שישים", הם הניחו את השלט על הדשא, ולקול תרועות כולם צנח הסבא הנחמד ממרומי השמים היישר למרגלות השלט הענק (הוא ראה את זה מלמעלה, מאד אטרקטיבי)......
זו היתה חויה מרתקת, מומלץ לבני שישים אמיצים במיוחד!

• הוסף לסימניות
וברצינות:
לאחרונה עשיתי אלבום ברכות דיגיטלי מדהים לסבתא בת שישים.
אספו לה ברכות מכל קצוות תבל, מילדות, מהווה ומכל מי שאפשר.
זה היה מרשים ויפה, כרוך בכריכת עור ומאד מכובד.
הסבתא התרגשה מאד מאד, וזו היתה הפתעה מאד יפה.

הפעלה: משהו שקשור לזכרונות, אם החגיגה היא משפחתית, זה יכול להיות חויה נוסטלגית מרתקת!-תמונות, שירים, סיפורים, אם יש- קטעי וידאו, אולי לנחש אולי להתאים משהו בסגנון.
והעיקר עד 120 בבריאות ונחת!

• הוסף לסימניות
יום הולדת שישים זה לא סתם יומולדת.. יש בזה ענין גדול מאד שאני לא ככ יודעת להסביר לכם אותו (משהו עם יציאה מדין כרת).. מה שאני כן יודעת שאבי ברך ביום הזה ברכת "שהחינו"..
אנחנו בלי עין הרע משפחה גדולה כך שממש לא נפגשים כולם לעיתים קרובות וגם כשיש איזו שמחה תמיד יש איזה אחד או שניםשלא התאפשר להם להגיע..
אבל ביום ההולדת של אבי כנסנו את כ-ו-ל-ם (בזוגות..ללא הילדים.. שזה אומר שכולם השיגו ביביסיטר ולקחו חופש וכל מה שנצרך לשם כך..) לארוחה חגיגית (אפשר לעשות זאת בבית ואפשר גם לצאת החוצה - אולם,מסעדה.. כדי לחסוך בלגן ועבודה) זה כמובן היה בהפתעה לאבי שתכנן הוא לערוך את הסעודה בעצמו ובלבלו אותו בכל מיני דברים אחרים.. כשהוא נכנס כולנו עמדנו וקיבלנו אותו בשירת - כי הרבית טובות אלי.. וואו זה היה יפה ומרגש.. אחכ סעודה דברי תורה וברכה.. מתנה אישית מאמא שלי.. ברכות ואיחולים מכולם (גיסתי הביאה המון מוצרים שלכאורה אין קשר ביניהם וצריך למצוא מה המשותף בין הכל ולשייך כל דבר בפני עצמו לאבא שלי..בסוף כל החפצים התחילו באות ס..) זה היה מקסים !!!!
אה שכחתי והנכדים התקשרו באמצע לברך את הסבא.. כל אחד במילים שלו בשפה שלו ובתמימות שלו..
בהצלחה רבה ועד 120!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Stylee;705121:
יום הולדת שישים זה לא סתם יומולדת.. יש בזה ענין גדול מאד שאני לא ככ יודעת להסביר לכם אותו (משהו עם יציאה מדין כרת).. מה שאני כן יודעת שאבי ברך ביום הזה ברכת "שהחינו"..

מקווה שאני לא טועה,
כשאבא שלי הגיע לשישים, הוא אמר לנו שבנאדם שמחוייב בכרת ל"ע, נפטר לפני גיל 60, ומי שזכה להגיע לגיל זה, סימן שלא מחוייב בכרת. היום הזה מוזכר בגמרא כ"יומא טבא לרבנן".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה