תנו לי ביקורת יום הולדת שמח למירי

• הוסף לסימניות
הכי אני אוהבת
שיש לך את הסטים שלך
ובתוכם את ממציאה את עצמך כל פעם מחדש
ובזה את נמדדת ביצירתיות ובמקצועיות אינסופית!
הסטים מושלמים עד לפרטים הקטנים
וכיף לאמא המשקיענית הזאת שהרויחה אותך
הגיבסניות בסמאש, הברקה נדירה
ואת הפרחים הכחולים באמבטיה מריחים עד לכאן

• הוסף לסימניות
באמת שאין מילים
עצרת לי את הנשימה...
כל סט מפתיע עם רעיון
חדש ....
פשוט שלימות

• הוסף לסימניות
ווואואואוואאו
איזה טירוף של צילום
מזה??
כל תמונה חגיגה
איזה יופי כמה יופי!!!!!
אני כל כך אוהבת את התמונות שלך!!!
משדרות רוגע
נקיות
משהו שאא להסביר במילים
אבל להנות מכל רגע
זה תמיד!

• הוסף לסימניות
1711918377293.png

תקלטו שהבגד שהיא לובשת זה הפרחים בקיררררררררר?!!!!!ואואו!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נחמי האלופה!!!
איזה סט מדהים וכובש
והאחרונה וואווו!

• הוסף לסימניות
וואו איזה תמונות!!
תאורה חלומית ועיבוד הכי מושלם שיש!!
כיף לאמא!
היה חמוד לראות בלייב ;)

• הוסף לסימניות
כל אשכול שלך זה פשוט חגיגה !
כל תמונה - אגדה
פשוט לשבת ולהתענג מהדיוקים שלך
הסטיילינג משגע ומגוון
והכל יפה כל כך ~

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה