- הוסף לסימניות
אני חייבת דחוףף רעיונות מה אפשר לתת לגיסה ליום הולדת 18....
אשמח לשמוע כמה שיותר רעיונות...
חתןאני חייבת דחוףף רעיונות מה אפשר לתת לגיסה ליום הולדת 18....
זה לא אני יכולה לתת, יש רק מישהו אחד שיכול לתת לה דבר כזה....
מהדק סיכות - (שדכן)זה לא אני יכולה לתת, יש רק מישהו אחד שיכול לתת לה דבר כזה....
אבל מאחלת לה בקרוב ובקלות!
סידור או תהילים וברכה בסגנון-
את כבר בת 18 את יכולה כבר:
להוציא רשיון
להרשם לנישואין
לעזוב ת'לימודים
אפשר לקשר את זה גם לשידוכים ולכתוב משו בסגנון "בקרוב תזכי בלוטו..."משו בסגנוןכרטיס לוטו (מותר רק מגיל 18)![]()
חיברת לבד?לחגוג את החיים
וגם---
לעשות קצת שטויות
ואז להתחרט
להגיב בביטחון
אולי גם לחרטט...
להתעצבן על עוד פצעון
יצא לי "בול בזמן"...
לעצור את השעון
אולי לחזור לגן...
להספיק ת'רשימה
כי יש הרבה הרבה....
אבל למען האמת,
גם אם לא
זה לא נורא...
מה שלא מספקים עד 18?
נו נו, בשביל מה יש לנו עוד 102 שנה...?![]()
אם כבר הבאת לה בשבת אז תשתפי שנדע מה היה סוף הסיפור......תודה על כל הרעיונות של כולם...
אני מחפשת משהו שהוא רק לתשומת לב משהו בקטן, ולקשר את זה לשידוך.
אני מביאה לה את זה בעז"ה לשבת הקרובה.אם כבר הבאת לה בשבת אז תשתפי שנדע מה היה סוף הסיפור......
לפי השירשור כאן חוץ ממתנה יש כאן גם מכתבי ברכה מגניבים......
חחחח חמוד !!אני מביאה לה את זה בעז"ה לשבת הקרובה.
שמעתי רעיון ממש חמוד לקנות תיק ולמלא עם ממתקים ולכתוב שיתקתקו העניינים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים