התייעצות יום הולדת 25 לבעל

• הוסף לסימניות
חייבת רעיונות לחגוג 25 לבעלי אין לי מושג מה לקנות לו מתנה ואיך לחגוג

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הרעיונות אשמח לרעיון למתנה

• הוסף לסימניות
לצאת ליום כיף ולהזמין מארז ארוחת בוקר יוקרתית :giggle:
רוממה פרסום.jpg

• הוסף לסימניות
ספר שהוא אוהב
או שעוסק בנושא שהוא לומד
כמובן שכדאי להתייעץ על זה עם מישהו שמכיר אותו בפן הלימודי.

• הוסף לסימניות
יומולדת בפסח- איך חוגגים? אשמח לרעיונות וגם למתנה שימושית

• הוסף לסימניות
סט יפה של ציפוי לכרית ומפית לחלות-יכול להיות מאוד יפה
יש בהרבה מחירים

• הוסף לסימניות
יש הרבה רעיונות וזה תלוי בצורך ותקציב,
דוגמאות לרעיונות שהתאימו לי: סט חדש לתפילין, שעון, אופניים/קורקינט חשמלי, סטנדר שולחני.
יומולדת בפסח- איך חוגגים? אשמח לרעיונות וגם למתנה שימושית
אני מראש קובעת יום אחר לחגיגה.

• הוסף לסימניות
דוגמאות לרעיונות שהתאימו לי: סט חדש לתפילין, שעון, אופניים/קורקינט חשמלי
קנית לבעל אופניים חשמליים בהפתעה? כי אין לי שמץ בזה...
אני גם מחפשת רעיון מושקע ליום הולדת 25, אף פעם לא עשיתי לו כי זה 3 ימים לפני פסח אבל השנה הוא גם עושה סיום מסכת ואני רוצה להשקיע לו

• הוסף לסימניות
איזה חמודות ככה משקיעות לבעלים שלכן
תאמת שזה לא כ"כ משנה מה תיקנו/תעשו
זה עצם ההרגשה שחשבתן עליו...וואו
נשות חיל אמיתיות!!!
בהצלחה בכל מה שתעשו,
אני אקח מפה השראה ליומולדת של בעלי בתמוז...חחח

• הוסף לסימניות
אם הוא אוהב קהל אפשר להזמין את הוריו או זוג ממשפחתו או חברים לארוחה חגיגית (אולי בפסח פחות מקובל חברים)
למתנה אפשר הגדה חדשה עם פירושים או סיפורים (לפני ליל הסדר). יש גם ספר שנקרא "הסדר הערוך".

• הוסף לסימניות
ישנם הרבה רעיונות, ניסיון לעזור להתמקד

יש מתנה שהיא נשארת לאורך זמן-מתנה שקונים עבורו או לבית. ויש מתנה שהיא רק ליום הולדת כמו יציאה משותפת או כל בילוי זוגי או אחר. אז תחשבי מה הכי טוב עבורו, או עבורך.

דבר נוסף לקחת בחשבון. מתנה זה דבר שהאדם רוצה רק לא מוכן לפרגן עבור עצמו, מסיבה תקציבית למשל, או מכל סיבה אחרת [ויש הרבה סיבות]. אז לחשוב מה הוא באמת רוצה, אבל שזה יהיה משהו מעבר לנורמה, כי אחרת הוא יכול לקנות את זה עבור עצמו.
לעיתים ישנם דברים שהאדם היה רוצה רק הוא לא מרשה לעצמו לרצות... זה יכול להיות הכי טוב.

• הוסף לסימניות
קנית לבעל אופניים חשמליים בהפתעה? כי אין לי שמץ בזה...
אני גם מחפשת רעיון מושקע ליום הולדת 25, אף פעם לא עשיתי לו כי זה 3 ימים לפני פסח אבל השנה הוא גם עושה סיום מסכת ואני רוצה להשקיע לו
האמת שבסוף זה לא היה הפתעה כדי שלא נידפק עם משהו פחות רצוי

• הוסף לסימניות
יש ברחוב הראשונים 2 בבני ברק חפתים אותיות אישיות מהממים שעולה 80 ש"ח פתוח ימי רביעי חמישי השבוע וראשון שני שבוע הבא בין 20:00 ל 21:30 בערב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה