תודה!מזל טוב!
באיזה סדר גודל את רוצה?
ערב נחמד לשלושתכם?
אפשר להכין ארוחה חגיגית בעריכה לא שגרתית
להוסיף נרות אווירה וכו'
וכמובן אם יש לך מתנה, היא גם יכולה להיות בתפאורה
עם חברים? משפחה?
אני מזמינה לשבת, בהפתעה, חברים או משפחה
זה הפתעה נעימה וארוכה- לסעודה או שבת שלמה
קצת קשה להתארגן שלא ידע מכלום
מחביאים אצל שכנים את העוגה המקושטת
עורכים מחדש את השולחן ברגע שיוצא למעריב- משולחן של זוג לכמות...
יש עוד מלא רעיונות וכיוונים. תכווני למה את מתכוונת
כמו לכתוב שיר ולשיר באולפן
להפתיע בטיול או יציאה עם לינה
לשכור בריכה זוגית
ועוד
וואו תודה רבה על כל הרעיונות המקסימים. ממש אהבתי.35 זה בהחלט מספר לא כל כך 'ספיר'..
אבל ננסה למצוא כיוון.
35 הוא הגיל המינימלי שבו אפשר להציג מועמדות לנשיאות ארה"ב.
אז זה יכול להיות בקונספט של 'אצלי אתה כבר נשיא'. (רק שצריך להסביר את ההקשר. ולפעמים זה דוקא יפה שממתינים להסבר, נכנסים יותר לאוירה..).
וכל הסכו"ם וכדו' (אולי חד פעמי מודפס, על רגיל אין לי מושג איך) בסלוגן של דגל ארה"ב.
שטיח אדום בכניסה לבית (מפת בד אדומה בוהקת, כן? עם כל הכבוד, הוא עוד לא הציג אפילו מועמדות, אז אין טעם להשקיע בשטיח אמיתי ממש).
כיוון אחר: 35 זה בגימטריא 'לה'.
וזו התחלה יפהפייה של משפטים מרוממים:
להתרגש. להתקדם. להתפעל. וכו'. [מומלץ גם לשייך אותו לענין: להתפעל (מהמידות שלך). להתרגש (מהמסירות שלך) וכן הלאה].
בכולם מדגישים את שתי האותיות הראשונות.
כל מילה נכתבת על דף אחר, ומעטרים את הבית בדפים כאלו.
אפיק נוסף תפתח לנו המילה 'הכי' שהיא בגימטריא 35..
שזה כר נרחב למשחק: הבעל 'הכי' טוב. 'הכי' מושלם. וכו'.
ולבסוף כמובן: הבעל 'הכי הכי'.
זה יכול להיות מודפס על כוס או צלחת, או אפילו סתם דף מעוטר ונאה.
(אפשר גם להדפיס על כוס חד-פעמי, עם משפטים נוספים יפים המתאימים לזוג)
וחבל שקיבוץ 'נתיב הל"ה' לא דתי, היה מתאים מאוד לארגן לשם נופש בגיל הזה..
זה מה שעולה לי עכשיו
מהמם! תודה רבה על השיתוף והרעיוןיש כאן תמונה לקופסא מתפוצצת שהכנתי לחברה
אני חושבת שזה היה ליום נישואין..
את יכולה לעשות את זה ליום הולדת
עם 35 מתנות קטנות שלכל אחת מהם יש קשר כלשהוא לאופי ולתכונות טובות שלו
(לא מתנות רציניות כמובן, את יכולה בשקל לקנות 35 פריטים שהעיקר שלהם הוא הרעיון שמתקשר לתכונה טובה שבו)
וואו תודה רבה על כל הרעיונות המקסימים. ממש אהבתי.
מוסיפה לגבי לה-
אפשר להפוך את זה ל- הל, ולהביא מכונת קפה.
מהמם! תודה רבה על השיתוף והרעיון
את הכנת את הקופסא לבד?
מה כתוב בחלק למטה בבסיס?
אפשר למזג את הרעיונות של שתיכן ל1
לכתוב 35 משפטים כי אתה הכי... מוצלח/ טוב וכו. ועל כל משפט להביא מתנה קטנה שקשורה.
אשמח לעוד רעיונות
וגם אם היה דתי הקונוטציה לא ככ מרנינהוחבל שקיבוץ 'נתיב הל"ה' לא דתי, היה מתאים מאוד לארגן לשם נופש בגיל הזה..
זה מה שעולה לי עכשיו
35 זה בהחלט מספר לא כל כך 'ספיר'..
אבל ננסה למצוא כיוון.
35 הוא הגיל המינימלי שבו אפשר להציג מועמדות לנשיאות ארה"ב.
אז זה יכול להיות בקונספט של 'אצלי אתה כבר נשיא'. (רק שצריך להסביר את ההקשר. ולפעמים זה דוקא יפה שממתינים להסבר, נכנסים יותר לאוירה..).
וכל הסכו"ם וכדו' (אולי חד פעמי מודפס, על רגיל אין לי מושג איך) בסלוגן של דגל ארה"ב.
שטיח אדום בכניסה לבית (מפת בד אדומה בוהקת, כן? עם כל הכבוד, הוא עוד לא הציג אפילו מועמדות, אז אין טעם להשקיע בשטיח אמיתי ממש).
כיוון אחר: 35 זה בגימטריא 'לה'.
וזו התחלה יפהפייה של משפטים מרוממים:
להתרגש. להתקדם. להתפעל. וכו'. [מומלץ גם לשייך אותו לענין: להתפעל (מהמידות שלך). להתרגש (מהמסירות שלך) וכן הלאה].
בכולם מדגישים את שתי האותיות הראשונות.
כל מילה נכתבת על דף אחר, ומעטרים את הבית בדפים כאלו.
אפיק נוסף תפתח לנו המילה 'הכי' שהיא בגימטריא 35..
שזה כר נרחב למשחק: הבעל 'הכי' טוב. 'הכי' מושלם. וכו'.
ולבסוף כמובן: הבעל 'הכי הכי'.
זה יכול להיות מודפס על כוס או צלחת, או אפילו סתם דף מעוטר ונאה.
(אפשר גם להדפיס על כוס חד-פעמי, עם משפטים נוספים יפים המתאימים לזוג)
וחבל שקיבוץ 'נתיב הל"ה' לא דתי, היה מתאים מאוד לארגן לשם נופש בגיל הזה..
זה מה שעולה לי עכשיו
24 זה בגימטריא "כד", אפשר לקנות כד נאה, ולתת בתוכו 24 פתקים של מעלות מיוחדות שלו. (שהן מקשטות את אישיותו כמו כ"ד קישוטי כלה...)רעיונות ליומולדת 24
25 מעלות צלזיוס נקראים "טמפרטורת החדר", שהיא הטמפרטורה האופטימלית לשהיית בני אדם, אפשר לשים תמונה שלו בתוך מדחום של 25 מעלות, ולכתוב שתמיד נעים לשהות בחברתו.רעיונות ליומולדת 25
האמת שיש כאן הרבה מאוד אשכולות בנושא (אפשר לעשות חיפוש קל על "יום הולדת 50" ולראות תוצאות רבות שבוודאי תתאמנה. לא בדקתי שם עכשיו, אבל ראיתי שיש הרבה מאוד תוצאות), ובכל זאת אכתוב מה שעולה לי כעת.משהו ליום הולדת לאמא לגיל 50
גם על זה היו כמה אשכולות, בעיקר ברעיון של כף.רעיון ליום הולדת של חתן לגיל 20
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //