דרוש מידע יום הולדת 40-רעיונות, וכל העולה על הדעת...

• הוסף לסימניות
מקודם זה אח בן 18
ועכשיו הגיע תורה של אמא
מזל שאנחנו רק 6 נפשות ;)

יום הולדת 40 זה לא סתם יומולדת
צריכה את כל הרעיונות שניתן לעשות בהפתעה כמובן ושיתאים לגיל
אולי למשהו יש רעיון שבעצם נתבסס עליו שהוא יהיה הנושא העיקרי ואז כל פעילות שנעשה יהיה קשורה לנושא
# שאלות למשחק קליקרים משפחתי
# רעיון למצגת מקורית
# מתנה
#אוכל
# שמות של רעיונות...

אשמח לעזרה בכל העניין הזה..

ועוד משהו אני לא רוצה שהאשכול יגלוש מהנושא אז אם אפשר שמי שיש לו רעיונות שיכתוב הכל בהודעה אחת...

• הוסף לסימניות
יש תוכנית מאוד מגניבה שאחותי המציאה ובעצם זה כל המשפחה זה כמו חבילה עוברת אבל בפתקים יש כל מני גוקים של בני המשפחה כמו מי ששם הכי הרבה מלח בסלט .. כל מני גוקים מצחיקים של המשפחה וכל מי שהפתק מדבר עליו לוקח סוכריה מצלחת שיש במרכז שמסתיים הפתקים סופרים למי יש הכי הרבה סוכריות והוא מקבל מתנה עטופה יפה שבתוכה יש k300 זה משחק ממש מצחיק עם עושים מלא פתקים מצחיקים בהצלחהה מקווה שעזרתי...

• הוסף לסימניות
יש תוכנית מאוד מגניבה שאחותי המציאה ובעצם זה כל המשפחה זה כמו חבילה עוברת אבל בפתקים יש כל מני גוקים של בני המשפחה כמו מי ששם הכי הרבה מלח בסלט .. כל מני גוקים מצחיקים של המשפחה וכל מי שהפתק מדבר עליו לוקח סוכריה מצלחת שיש במרכז שמסתיים הפתקים סופרים למי יש הכי הרבה סוכריות והוא מקבל מתנה עטופה יפה שבתוכה יש k300 זה משחק ממש מצחיק עם עושים מלא פתקים מצחיקים בהצלחהה מקווה שעזרתי...
וואוההההה היא תברח חחח יש רעיון אחר מגוקים?
אסור להזכיר את המילה הזאת לידה..
אוכל
עושים ארוחה חלבית.. חלב = 40 (בגימטריה)
אסור לה חלבי
יש עוד רעיון?

• הוסף לסימניות
וואוההההה היא תברח חחח יש רעיון אחר מגוקים?
אסור להזכיר את המילה הזאת לידה..

לא גוקים אמתיים פתקים עם כל מני תכונות של בני המשפחה למשל אבא שלי יש לו קטע להקפיא שוקולד... אז כותבים בפתק : מי שנורא אוהב שוקולד קפוא סתם דוגמה ... דברים כאלה:cool:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טוב הפכתי תפרוג
ולא מצאתי
אני מחפשת אפילו משפט טוב שעליו יתבסס הכל..

• הוסף לסימניות
אולי תחברו לה איזשהוא שיר
ותצאו להסרטות, ואני יערוך;)
(יש לי מישהי שעושה הסרטות ברחפן מטוררררף, ויחסית מאווווד זולה!)
אממממ
מה עוד?
אולי תסריטו 40 אנשים שאומרים לה מזל טוב(משפחה\ חברות וכו)

• הוסף לסימניות
אולי תחברו לה איזשהוא שיר
ותצאו להסרטות,
ואני יערוך;)
(יש לי מישהי שעושה הסרטות ברחפן מטוררררף, ויחסית מאווווד זולה!)
אממממ
מה עוד?
אולי תסריטו 40 אנשים שאומרים לה מזל טוב(משפחה\ חברות וכו)
זהו השיר בתיכנון המילים עדין לא כתובות חשבתי להקליט יחד עם אחים שלי ואבא שיר מילים שלי כמובן.
ובאולפן שלי
השאלה היא על איזה שיר יצא הכי מרגש לכתבו מילים?
יש רעיונות?
ולגבי ה-40 מבנות זה רעיון אעשה את זה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו עשינו בסימן הודיה
המשפט המרכזי היה: ברוך השם אני נושם, כל השאר בונוס!
מה
אשיב לה'...

• הוסף לסימניות
זהו השיר בתיכנון המילים עדין לא כתובות חשבתי להקליט יחד עם אחים שלי ואבא שיר מילים שלי כמובן.
ובאולפן שלי
השאלה היא על איזה שיר יצא הכי מרגש לכתבו מילים?
יש רעיונות?
ולגבי ה-40 מבנות זה רעיון אעשה את זה
לא חושבת שצריך משו מרגש
אפשר גם משו שמח מקפיץ
קליפ משפחתי מעניין
לא חייבת להוריד לאמא דמעות... ;)

• הוסף לסימניות
מי הקהל?
לאיזה גילאים צריך ליצור תוכנית?
אפשר להביא קוסם לילדים ואומן אשליות למבוגרים, מכירה מישהו שעושה דברים מדהימים,
ארוחת ערב בשרית, על האש, סלטים, (אמרת שחלבי זה לא רלוונטי)
הקטע המרגש זה הברכות מכל הילדים והמכרים- להסריט כל אחד ולחבר למצגת עם תמונות מהילדות ועד הלום...
בהצלחה....

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו 2 ימי הולדת של 40 תראי אם יש רעיון שמתאים לך:
רעיון 1: ברעיון של שיאים קראנו לזה סימן טוב שזה כתוב: שיאמן טוב
וכל התוכנית היתה סביב שיא בבנים, שיא בעיצוב ועוד כל מיני דברים שמתאימים לה עם מצגת של תמונות שקשורות ומשימה בכל שיא,
לדוגמא שיא בעיצוב- הבאנו עוגת בסיס ועוד כל מיני שוקולדים בצד והיא היתה צריכה לקשט את העוגה
שיא בבנים- היא היתה צריכה לסדר את כל רשימת הבנים במשפחה המורחבת וכו'''

רעיון שני: 40 מסעות של בני ישראל במדבר- קראנו לזה ממדבר מתנה. ערכנו את השולחן בצבעים של מדבר (עשינו חלבי) והתוכנית היתה שכל אחת בחרה מראש מסע שמסמן מתנה שיש לבעלת השמחה והיא הכינה ברכה ובמקום הבאנו מלא חומרי יצירה מכל מיני סגנונות (שאריות טפטים, רשתות וכו) ועיצבנו את הברכה עם החומרים זה היה מאוד חמוד כי נשארה אחר כך מזכרת נהדרת!

• הוסף לסימניות
רעיונות לשיר למצגת
או לתוכנית עם ילדים קטנים יותר
ליומולדת לאבא לגיל 40

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה