יום הולדת 50 לשוויגער

• הוסף לסימניות
מחפשים רעיונות לתוכנית למסיבת יום הולדת 50 לשוויגער,
וגם ברכה (מארגנים אלבום ברכות מכל הילדים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;672683:
מחפשים רעיונות לתוכנית למסיבת יום הולדת 50 לשוויגער,
וגם ברכה (מארגנים אלבום ברכות מכל הילדים)
בן 50 לעצה- תחשבו על זה...

• הוסף לסימניות
צריך לשאול את דניאל נ
יש לו תמיד רעיונות טובים:D

• הוסף לסימניות
שמעתי ממשפחה שעשו יומולדת לאב המשפחה (של 50) ואספו 50עיצות, כי הרי בן 50 לעיצה. (עיצות בכל הנושאים)

• הוסף לסימניות
אם יש לכם כח להשקיע קצת-
פעם הכנתי ברכה מצולמת, שבה כל אחד מהנכדים אמר מילה (כולל תינוקות בני שנה פלוס, הקטנים יותר בכו/צחקו לפי הענין) וזה יצר רצף משפטים חמוד
מקבלי הדיסק ראו את זה בloop אולי 50 פעם, וזו כבר עוד סיבה להכין את זה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יאיר;673072:
צריך לשאול את דניאל נ
ישלו תמיד רעיונות טובים

הפעם אני שותק..:p

תכינו מצגת נחמדה או משחק נוסטלגיה בו תציגו תמונות משנים עברו במקומות שונים וכל אחד יאלתר ברכה שקשורה ..
מצטער על הרעיונות הדפוקים .. משום מה אני חסום בנושא :D 

• הוסף לסימניות
רעיון לתוכנית- אנחנו עשינו לחתונת הכסף משחק טאבו
כל אחד קיבל כרטיס עם מילה רבת משמעות למשפחה והיה צריך להגדיר את זה בלי להשתמש במילים מסוימות (שנכתבו בכרטיס)
דוגמא לא עולה לי אבל אני ינסה לחשוב ויכתוב.

אגב, דניאל, נשמע שמישהו עומד עכשיו מאחורייך... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;673147:
הפעם אני שותק..:p

תכינו מצגת נחמדה או משחק נוסטלגיה בו תציגו תמונות משנים עברו במקומות שונים וכל אחד יאלתר ברכה שקשורה ..
מצטער על הרעיונות הדפוקים .. משום מה אני חסום בנושא :D 

אני מתה להכיר את השוויגער שלך...

בעצם,:rolleyes: מספיק לי את שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;673162:
אני מתה להכיר את השוויגער שלך...

בעצם,:rolleyes: מספיק לי את שלי.

לא מסכים..
אם תכירי את שלי אני בטוח שתתחילי להעריך את חמותך :p

• הוסף לסימניות
[שמעתי ממשפחה שעשו יומולדת לאב המשפחה (של 50) ואספו 50עיצות, כי הרי בן 50 לעיצה. (עיצות בכל הנושאים/QUOTE]
אפשר לקבל דוגמה לעצות - איזה סוג? טיפים?
הרעיון מוצא חן בעינינו, רק רוצים לדעת איך לבצע.

• הוסף לסימניות
להביא מתנות שמתחילות באות נ'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה